Bugun...



KAHRAMANMARAŞ BAROSUNDAN ÜYELERİNE ÖZEL HEDİYE!

Kahramanmaraş Barosu tarafından, 2024 yılı için hazırlanan Baro Ajandası ve beraberinde “(Cezai - İdari - Hukuki Açıdan) "Depremden Doğan Sorumluluk" kitabının basımı tamamlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-12-2023 13:11:44 Tarih: 31-12-2023 13:07

KAHRAMANMARAŞ BAROSUNDAN ÜYELERİNE ÖZEL HEDİYE!

 

Kahramanmaraş Barosundan üyelerine özel 2024 Yılı Baro Ajandası ve (Cezai - İdari - Hukuki Açıdan) Depremden Doğan Sorumluluk Kitabı Hazır.

Kahramanmaraş Barosu tarafından, 2024 yılı için hazırlanan Baro Ajandası ve beraberinde “(Cezai - İdari - Hukuki Açıdan) "Depremden Doğan Sorumluluk" kitabının basımı tamamlandı.


indir (20)-1

 

Bu özel hediye, Kahramanmaraş Barosu tarafından özenle tasarlanmış olup Ocak ayının ilk haftasında üyelerine sunulacaktır.

 

indir (19)-1
 

Baro Ajandasında öncelikle depremde hayatını kaybeden avukatlara yer verilmiştir. 


2024 yılı için özel olarak tasarlanmış ve içeriğiyle zenginleştirilmiştir. Tarih, randevular ve önemli olaylar konusunda bilgilendirecek olan ajanda, avukatların çalışmalarına yardımcı olacaktır.
 Beraberinde gelen kitap ise "Depremden Doğan Sorumluluk" konusunu ele alıyor. Cezai, idari ve hukuki açılardan depremden kaynaklanan sorumlulukları içeren bu kitap, yaşadığımız deprem felaketi sonrası karşılaşılan hukuki süreçlerde mesleki bilgi düzeyini artırmak adına önemli bir kaynak olacak.
04Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av.Muhammed Burak GÜL, meslektaşlarına özel bu hediyelerin 2024 yılı Ocak ayının ilk haftasında sunulacağını belirterek, yeni yılda sağlık, huzur ve başarı dileklerinde bulundu.




Bu haber 4426 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI