Bugun...



KAHRAMANMARAŞ DERBİSİ KURTULUŞSPOR'UN

Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Kahramanmaraş Kurtuluşspor ve Karaziyaretspor Kahramanmaraş derbisinde karşı karşıya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-03-2024 16:50:30 Tarih: 25-03-2024 11:48

KAHRAMANMARAŞ DERBİSİ KURTULUŞSPOR'UN

KAHRAMANMARAŞ DERBİSİ KURTULUŞSPOR'UN 
Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Kahramanmaraş Kurtuluşspor ve Karaziyaretspor Kahramanmaraş derbisinde karşı karşıya geldi. 


Büyük bir heyecana  sahne olan karşılaşmayı Kahramanmaraş Kurtuluşspor maçın her iki yarısında bulduğu gollerle sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. 
STAD:  Ferhuş 


HAKEMLER: Abdulkadir Oral, Mehmet Ali Damlar, Aydın Kubay


KARAZİYARETSPOR: Hasan Alper, M. Buğra Bozkurt, Mehmet Ballı, İbrahim Şekkeli, Eshabil Sığırgüden, Sefa Aktepe, Seydi Demir, Melih Deşir, Abdulbaki Gürocak, Özgür Kaya, Oktay Selcan Çakır, 


KAHRAMANMARAŞ KURTULUŞSPOR: M. Faruk Geçer, Abdurrahman Cansever, Mehmet Can Aslan, A.Hakan Önerbey, Mehmet Balcı, Ramazan Kaplan, Sefer Mert Buldu, Türkay Şen Görür, M. Tuna, Onurhan Çokkeser, Vedat Aydın. 

 

Büyük karşılaşma Karaziyaretspor'un vuruşu ile başladı. Fakat maça goole başlayan taraf Kurtuluşspor oldu.


Karşılaşmanın 2. dakikasında Kurtuluşspor geliştirdiği atakta  topla buluşan Vedat topu çok rahat bir şekilde Karaziyaretspor ağlarını havalandırdı. 0-1.

 

karşılaşmaya adeta 1-0 önde başlayan Kurtuluşspor maçta da rahat bir oyun ortaya koydu. 


İlerleyen dakikalarda her iki takımında atakları golü getirmedi ve karşılşamanın ilk yarısı konuk ekip Kurtuluşspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

 

İkinci yarıya  hızlıbaşlayan ekip Evsahibi Karaziyaretspor oldu.  Beraberlik golü için atak üsztüne atak sergileyen Karaziyaretspor bir türlü istediği golü bulumadı. 

 

Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Karaziyaretspor'un ataklarını kestikten sonra karşılaşmanın 79. dakikasında geliştiridği ani atakta Mehmet Can Aslan takimini 2-0 önge geçiren  golü attı. 

 

Karşılaşmada  başka gol olmayınca Kurtuluşspor sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. 


Kurtuluşspor aldığı bu galibiyetle puanını 25 yaparken, Karaziyeretspor ise 12 puanda kaldı.

 

 




Bu haber 2276 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI