Bugun...



KAHRAMANMARAŞSPOR’UN MAÇLARINI OYNAYACAĞI STAD BELLİ OLDU

Kahramanmaraşspor ligin ikinci yarısında maçlarını hangi statta oynayacak sorusunun cevabı belli oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-12-2021 02:15:21 Tarih: 24-12-2021 01:48

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN MAÇLARINI OYNAYACAĞI STAD BELLİ OLDU

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN MAÇLARINI OYNAYACAĞI STAD BELLİ OLDU

Kahramanmaraşspor  ligin ikinci yarısında maçlarını hangi statta oynayacak sorusunun cevabı belli oldu.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırımızı Grubta mücadele veren ilimiz takımı Kahramanmaraşspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

2021-2022 Futbol sezonunun ilk yarısının son maçını Turgutluspor deplasmanında oynayacak olan Kahramanmaraşspor’un ligin ikinci yarısında maçlarını hangi stadda oynayacağı da belli oldu.

 

12 Şubat ve Hanefi Mahçiçek Stadlarının çürük olması nedeni ile yıkım kararının alınması sonucu Kahramanmaraşspor  ligin ilk yarısında kendi sahasında oynayacağı maçları Osmaniye 7 Ocak stadında oynamak zorunda kalmıştı.

 

Hafta içi Ak Parti İl Başkanı  Fırat Görgel’le görüşen Kahramanmaraşspor yönetimi  Stad konusunu gündeme getirdi.

Başkan Görgel burada yaptığı açıklamada, 12 Şubat ve Hanefi Mahçiçek Statlarının yıkım kararı alınmasından dolayı takımımız maçlarını başka şehirde  oynamak zorunda kalmıştı. Federasyon nezdinde uzun süren görüşmelerin  ardından Kahramanmaraşspor’un maçlarını Saim Çotur Stadında oynama kararı alındı, bu stadında eksikleri var  bu eksikliklerin en kısa sürede tamamlanarak ikinci yarı maçlarına yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Görgel, ayrıca Kahramanmaraşspor’a gereken desteği yapacaklarını da söyledi.

 

 




Bu haber 2020 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI