Bugun...



AK PARTİ ONİKİŞUBAT SEÇİM OFİSİ AÇILDI

Kahramanmaraş’ta AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş’ın Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-02-2024 20:31:07 Tarih: 23-02-2024 19:53

 AK PARTİ ONİKİŞUBAT  SEÇİM OFİSİ AÇILDI

ONİKİŞUBAT’TA AK PARTİ’NİN SEÇİM OFİSİ AÇILDI

 

Kahramanmaraş’ta AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş’ın Seçim Ofisi düzenlenen törenle açıldı.

31 Mart Yerel Seçimler yaklaşırken belediye başkan adayları seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ittifakında ortak aday olarak belirlenen Hanifi Toptaş’ın seçim ofisi açılışı gerçekleşti.

 Büyük bir coşkuyla yapılan seçim ofisi açılışında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Tuba Köksal, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Fırat Görgel, AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı HaniToptaş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz selamlama konuşmaları yaptı. Seçim Ofisi açılış törenine çok sayıda partili katılım sağladı.

 

 

 31 MART’TA ZAFER KUTLAMASI YAPACAĞIZ

 

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara “Onikişubat Kahramanmaraş'ın en büyük ilçesi. Sizlerin teşrifleriyle inşallah bir seçim ofisi açılışı yapıyoruz. İnşallah büyük bir başarıyla bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah'ın izniyle çalışmalarımızı başarıyla tamamlayacağız ve 31 Mart akşamı il başkanlığımızın önünde her zamanki gibi zafer kutlamamızı yapacağız.

 

 

ONİKİŞUBAT’TA AK PARTİ’YE KARŞI FARKLI BİR TABLO VAR

 

 Seçim ofisi açılışlarında en coşkulu karşılamayı Onikişubat’ta gördüğünü ifade eden AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci “İlk ziyareti Andırın’da yaptık. Daha sonra Dulkadiroğlu seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Şu an şehrimizin nüfus bakımından en büyük ilçesi olan Onikişubat’ımızın seçim ofisini açıyoruz. Kahramanmaraş için vazgeçilmez olan Onikişubat’ta farklı bir tablo gördüğümüzü de belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkesi de kutluyorum. Bu çıkmış olduğumuz kutlu yolda belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Tabii onların dışında bir de belediye meclis üyelerimiz var bu kardeşlerimizin de hizmet anlayışında aktif rol almalarını istiyorum. Şehrimize açmış olduğumuz seçim ofisleri herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

 BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı konuşmada “Demokrasinin güzelliklerinden olan 31 Mart seçimleri için Onikişubat seçim ofisini açıyoruz. 5 yıl önce bu şehirde Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini aldık. Bu 5 yılda yaptıklarımız da oldu yapamadıklarımız oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah Cumhur İttifakımızın adayı kardeşim Fırat Görgel’e 31 Mart'tan sonra da bu görevi gönül yoluyla teslim etmiş olacağız. Ayrıyeten Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayımız Hanifi Toptaş ta inşallah göreve geldiğinde çalışmalarını en güzel şekilde yürütecektir” dedi.

 

 

31 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Fırat Görgel “İnşallah bu dönem bütün ilçelerimiz çok büyük bir oy oranıyla Cumhur İttifakımızı adeta sandıkları patlatırcasına bir kez daha zaferle taçlandırmış olacak. Bizler 31 Mart'ta sizlerin desteğiyle, gayretiyle vatandaşlarımızın teveccühü ile bu bayrağı alırız, ben buna güveniyorum. 31 Mart'a kadar bizi seven, Cumhur İttifakı'mıza bağlı olan her kardeşimizden şunun özellikle rica ediyorum. Durmadan yorulmadan kapı kapı gezmeliyiz, her gönüle girmeliyiz. Biz her zaman gönül siyaseti yaptık, gönül belediyeciliği yaptık. 1 Nisan'dan sonra da Onikişubat’ta Hanifi Başkanımız, Dulkadiroğlu’nda Necati abimiz, diğer ilçelerimizde de tüm belediye başkanlarımız ve büyükşehirde bizler size söz veriyoruz. 5 yıl boyunca yeni Kahramanmaraş'ı inşa etme noktasında gecemizi gündüzümüze katarak 6 Şubat'tan önceki koşulların da üstünde çok daha iyi koşullara kavuşturacağız” dedi.

 

BU ŞEHRİ ESKİSİNDEN ÇOK DAHA GÜZEL ŞEKİLDE İNŞA EDECEĞİZ

 

 31 Mart Yerel Seçimlerinde halkın desteği ile daha güzel Kahramanmaraş inşa edileceğini belirten AK Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş “Cumhur İttifakı belediyecilik ilkeleri, ecdadının ilkeleridir. Cumhur İttifakı, belediyecilik anlayışı, ecdadının anlayışıdır. Cumhur İttifakı’nın belediyecilik şuuru ecdadının şuurudur. Bizler de öncelikle Sayın Bakanımızla, Milletvekillerimizle, tüm teşkilatımız ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarımızla birlikte öncelikle 31 Mart'ta çok önemli bir zafer elde edeceğiz. Akabinde hep birlikte bu şehri, bu kahraman şehrin bütün kahraman fertleriyle birlikte yeniden eskisinden çok daha güzel, çok daha yaşanabilir ve daha dirençli bir şekilde inşa edeceğiz. Seçim ofisimizin özellikle 31 Mart'ta çok önemli bir zaferi kazanmamıza vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

KAHRAMANMARAŞ 81 İL İÇERİSİNDE GÖZDE İLLERDEN BİRİ OLARAK GÖSTERİLECEK

 

 AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Tuba Köksal “Siyasi tarihin en güzel çekişmesini biz Kahramanmaraş'ta görüyoruz. Dulkadiroğlu ve Onikişubat olarak. Teşkilatımızla birlikte Kahramanmaraş'ımızın marka şehir olacağına inanıyorum. İnşallah Türkiye'de 81 il içerisinde gözde illerden biri olarak gösterilecek. Çünkü yeniden inşa çalışmalarıyla bu şehir çok daha güzel hale gelecek. Kahramanmaraş'ımızı en güzel günlerine inşallah hep birlikte taşıyacağız. Sizlerin desteklerini her zaman bekliyoruz. Dualarınız olmasa zaten olmaz” diye konuştu.

 

 

SEÇİM OFİSİMİZ HAYIRLI OLSUN

 

Onikişubat Belediye Hanefi Mahçiçek “Burada sizlerle birlikte olmak gerçekten çok güzel. Şehrimizin en güzide ilçesi Onikişubat’ımızı Hanifi Toptaş Bey’in azimli çalışmalarıyla daha da güzelleştireceğine eminim. Seçim ofisimizin ilçemiz ve Kahramanmaraş’ımız adına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HEP BİRLİKTE KAHRAMANMARAŞ’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan “ “Seçim ofisimizin önce Kahramanmaraş’a daha sonra Onikişubat ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayrettin Başkanımızın bayrağını Fırat Başkanımızın daha ileriye w EDİTÖR HAKKINDA Çağatay Gedik Bunlar da ilginizi çekebilir taşıyacağına, Hanefi Mahçiçek Başkanımızın bırakacağı bayrağı ise Hanifi Toptaş Başkanımızın da daha ileriye taşıyacağına eminim. İnşallah hep birlikte Kahramanmaraş’ı ayağa kaldıracağız” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI