Bugun...



BAŞKAN ATAKAN ZİRVEDEN YENİ ZİRVELERE

Büro Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Atakan, Büro Memur-Sen'in yetkide 13. yılını perçinlediğini belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 07-07-2024 00:14

BAŞKAN ATAKAN ZİRVEDEN YENİ ZİRVELERE

BAŞKAN ATAKAN ZİRVEDEN YENİ ZİRVELERE

 

Büro Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Atakan, Büro Memur-Sen'in yetkide 13. yılını perçinlediğini belirtti. Başkan Atakan, "Büro Memur-Sen olarak, 'Adım Adım Yetkiye' diyerek başladığımız sendikal mücadelemize bugün, 'Zirveden Yeni Zirvelere' sloganıyla devam ediyoruz." dedi.

 

Başkan Atakan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

"Kamu Görevlileri Sendikaları’nın 2024 yılı üye sayıları Resmi Gazete’de yayınlandı.

 

SON ÜÇ YILDA ÜYE SAYIMIZI YÜZDE 50 ARTIRDIK

Resmi Gazete’de yayınlanan 113 bin 685 üye sayısı ile Büro Memur-Sen yetkide 13. yılını perçinlemiş oldu. Büro Memur-Sen olarak, 2023 yılındaki 98 bin 401 üye sayımızı bu yıl 113 bin 685’e çıkararak genel yetkili sendika unvanını 13. yıla taşıyarak zirveden yeni zirvelere yükselişimizi sürdürüyoruz. Her şart ve ortamda sendikal mücadelenin, kazanımların ve güvenin değişmeyen adresi olmamızdan dolayı da son üç yılda, üye sayımızı yüzde 50 artırarak rekorlarımıza yeni rekorlar ekledik."

 

‘ZİRVEDEN YENİ ZİRVELERE’ SLOGANIYLA DEVAM EDİYORUZ."

 

"Bu başarıdaki en büyük pay, elbette teşkilatımıza aittir." diyen Başkan Metin Atakan Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu’nun çıktığı tarihten itibaren istikrarlı bir şekilde büyüyen Büro Memur-Sen olarak, ‘Adım Adım Yetkiye’ diyerek başladığımız sendikal mücadelemize bugün, ‘Zirveden Yeni Zirvelere’ sloganıyla devam ediyoruz."

 

GÜVENİN VE KAZANIMLARIN ADRESİ:  BÜRO MEMUR-SEN

 

Başkan Atakan En yakın sendikaya 21 bin 264 fark atarak yetkisini perçinleyen Büro Memur-Sen, güven ve kazanımların adresi, taleplerin kazanıma dönüşmesinde mücadele merkezi olmaya devam edecek. Bize bu yetkiyi veren üyelerimize, üyelerimizi sendikamıza kazandıran teşkilatımıza, temsilcilerimize ve her kademedeki bütün mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz."

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI