Bugun...



BAŞKAN DEMİRÖZ: VAROLSUN BOZKURT YÜREKLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası Çeyrek Final mücadelesinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olmasına rağmen milli takımımıza desteğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gösterdi

facebook-paylas
Güncelleme: 07-07-2024 01:35:36 Tarih: 07-07-2024 01:01

BAŞKAN DEMİRÖZ: VAROLSUN BOZKURT YÜREKLER

BAŞKAN DEMİRÖZ: VAROLSUN BOZKURT YÜREKLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası Çeyrek Final mücadelesinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olmasına rağmen milli takımımıza desteğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gösterdi.

 

Başkan Demiröz, "Varolsun Bozkurt Yürekler" diyerek millilerin mücadelesine övgüde bulundu.

 

MAÇ SONRASI DESTEK MESAJI

 

Türkiye'nin 1-0 öne geçtiği ancak 2-1 mağlup olduğu Hollanda maçının ardından Başkan Demiröz, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

"Türk’ün şanına yakışır mücadeleniz için, Teşekkürler Bizim Çocuklar Varolsun Bozkurt Yürekler"

 

MAÇ ÖNCESİ PANKART DESTEĞİ

 

Başkan Vahit Demiröz ve MHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu üyeleri, maç öncesinde de milli takıma desteklerini göstermek amacıyla “Yap Bir Bozkurt Dünya Görsün” sloganıyla pankart astılar. Bu pankart ile milli takıma moral ve motivasyon sağlamayı amaçladıklarını belirten Demiröz, şu açıklamada bulundu:

 

"Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak Milli Takımımıza Destek Olmak İçin Pankartlarımızı astık. Yap Bir Bozkurt Dünya Görsün"

 

MİLLİ TAKIM VE BOZKURT YÜREKLER

 

Başkan Demiröz'ün bu açıklamaları, MHP'nin milli değerlere ve milliyetçi ruhuna verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Maç sonucuna rağmen, milli takımın gösterdiği mücadele ve azim MHP camiası tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI