Bugun...



BAŞKAN GÖKTAŞ’TAN KURUM MÜDÜRLERİNE ZİYARET

Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında kurum müdürlerini tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-04-2024 23:48:43 Tarih: 26-04-2024 23:26

BAŞKAN GÖKTAŞ’TAN KURUM MÜDÜRLERİNE ZİYARET

BAŞKAN GÖKTAŞ’TAN KURUM MÜDÜRLERİNE ZİYARET

 

Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında kurum müdürlerini tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde İyi Parti'den Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Yemliha Göktaş, ilçenin sorunlarını ve yapılması gereken hizmetleri değerlendirmek amacıyla kurum müdürlerini ziyaret etti. Hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Başkan Göktaş, kısa sürede ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerle dikkatleri üzerine çekmişti.

 

Göktaş, Çağlayancerit'e yapılması gereken hizmetlerin ön görüşmesini yapmak üzere ziyaret ettiği Kurum Müdürlerini tek tek ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

İlk olarak, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi'yi ziyaret eden Başkan Göktaş, ilçede yapılacak sağlık hizmetleriyle ilgili önemli konuları ele aldı.

 

 

Ardından, Kahramanmaraş 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan'ı ziyaret eden Göktaş, kurum personeline kolaylıklar dileyerek, müdür ve çalışanlara teşekkür etti.

 

 

Sonrasında, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı'yı ziyaret eden Başkan Göktaş, ilçede yapılacak olan hizmetler ve çözülmesi gereken arazi sorunları hakkında konuştu.

 

 

Devamında, Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürü Kazım Doğru'yu ziyaret eden Göktaş, "Ödek Göleti" çalışmalarını ele alarak ilçenin sulama ihtiyacını giderecek önemli bir proje hakkında bilgi aldı ve müdüre teşekkür etti.

 

 

Çağlayancerit İlçe Belediye Başkanı Göktaş, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz'u ve

 

 

Kahramanmaraş Kadastro Müdürü Nejat Narlı'yı da ziyaret ederek ilçe gençliği ve kadastro düzeltme konularında görüş alışverişinde bulundu ve her iki müdüre de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çağlayancerit  Belediye Başkanı Yemliha Göktaş Kurum Müdürleri tarafından çok iyi karşılandık. İlçemizin kurumlar nezdinde yapılacak olan hizmetlerle ilgili görüşalışverişendi bulunduk.  İlçemizin sorunlarının ve yapılması gerekenlerin öncelik sırasına göre yapılacağını ifade ettiler. Ziyaret ettiğimiz tüm müdürlerimize yakın ilgi ve alakalarından ve sohbetlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 




Bu haber 1869 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI