|
Tweet |
BAŞKAN KOZ: "ÇİFTÇİMİZİN DERDİ, KENDİ DERDİMİZ"
Ak Parti Kahramanmaraş Türkoğlu İlçe Başkanı Hayrullah Koz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kadıoğlu Çiftliği’nde çiftçileri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çiftçilerle bir araya gelen Koz, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediklerini belirtti.
Başkan Hayrullah Koz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Çiftçimizin derdi, kendi derdimiz" düsturuyla hareket ettiklerini vurguladı.

Çiftçilerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla böyle bir ziyarette bulunduklarını belirten Koz, şu ifadeleri kullandı:
"Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mansur Metehan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çiftçilerimizi ziyaret ettik.
Çiftçilerimiz ile istişare ederek sorunlarını dinledik ve çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirdik. Çiftçilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyoruz."

Başkanlar Hayrullah Koz ve Mansur Metehan'ın çiftçilere olan yakın ilgisi takdir topladı.
Haber: Bilal Evran