Bugun...



BAŞKAN MAHÇİÇEK BÖYLE BİR PROJE TÜRKİYE’DE YOK’’

Onikişubat İlçesine önemli hizmetler kazandıran, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in en büyük projelerinden olan EXPO 2023 projesi, Kahramanmaraş’ı dünyaca tanınan bir şehir haline getirecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-07-2023 10:17:29 Tarih: 06-07-2023 09:43

BAŞKAN MAHÇİÇEK BÖYLE BİR PROJE TÜRKİYE’DE YOK’’

 

BAŞKAN MAHÇİÇEK BÖYLE BİR PROJE TÜRKİYE’DE YOK’’

 

Onikişubat İlçesine önemli hizmetler kazandıran,  Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in en büyük projelerinden olan EXPO 2023 projesi, Kahramanmaraş’ı dünyaca tanınan bir şehir haline getirecek.

 

Hayata geçirdiği projelerle, yaptığı hizmetlerle, diğer belediyelere model olan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi  Mahçiçek’in ‘’Bugüne kadar böyle bir proje Türkiye’de yok’’ dediği yılda en az 300 bin kişinin ziyaret edeceği devasa proje alanında, Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi, 50 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı açık AVM, Nikâh Sarayı, 70 bin metrekarelik devasa bir havuz, eğlence alanları, hobi evleri ve şehrimizin yöresel ürünlerinin sergileneceği Arasta Çarşısı bulunuyor.

 

Kahramanmaraş’ın ekonomisine büyük katkıda bulunacak olan EXPO 2023 projesi, bahçe ve süs bitkileri sektörünü hareketlendirirken, katılan ülkelerin desteği ile ortak yatırımlar ve istihdam imkânlarını artıracağı bekleniyor. Kente turizm, istihdam ve katma değer oluşturmaya kadar birçok alanda yararlı olacağı düşünülen EXPO 2023 projesinin 12 Ağustos’ta açılışı yapılacak.

 

Açılışa bir  çok yabancı ülke temsilcilerinin katılacağı EXPO 2023’ün açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI