Bugun...



BAŞKAN OKUMUŞ YENİ DÖNEM KAHRAMANMARAŞ'A ÇOK YAKIŞACAK

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Okumuş, Kahramanmaraş’ı şehrin dinamikleri ile birlikte yöneteceklerini belirterek, Az zamanda çok iş yapma mecburiyetleri olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-11-2023 18:04:54 Tarih: 19-11-2023 17:18

BAŞKAN OKUMUŞ YENİ DÖNEM KAHRAMANMARAŞ'A ÇOK YAKIŞACAK

BAŞKAN OKUMUŞ YENİ DÖNEM KAHRAMANMARAŞ'A ÇOK YAKIŞACAK

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Okumuş,  Kahramanmaraş’ı şehrin dinamikleri ile birlikte yöneteceklerini belirterek, Az zamanda çok iş yapma mecburiyetleri olduğunu söyledi.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Okumuş, aday olması ve seçilmesi halinde her alanda planlama ve strateji üretimi olacağını, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent mirası bırakmak için somut adımlar atılacağını bildirdi.

 

Sosyal medya hesabından  Kahramanmaraş’ta Neler Yapacağız? Başlığı altında yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:

 

 

KAHRAMANMARAŞ'TA NELER YAPACAĞIZ?

İlk iş, her alanda planlama ve strateji üretimi olacak. Master projeler hazırlanacak. Bunu gerçekleştirecek proje ekipleri ve finansman modelleri oluşturulacak. Şehrin tüm dinamikleri ile birlikte yöneteceğiz, birlikte büyüteceğiz. Dinleyen, çözüm üreten ve zamanı verimli kullanan bir Başkan göreceksiniz.

Az zamanda çok iş yapma mecburiyetimiz var.

Bir yandan şehirleşme ve yapılaşmada acil konuları çözerken, diğer yandan gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent mirası bırakmak için somut adımlar atacağız. Yatay Mimari, Yeşil Şehir, Sürdürülebilir Kalkınma, Kadim Şehir Merkezi, Doğa Dostu Uydu Kentler, İhtisas Sanayi Bölgeleri, Girişimcilik Merkezleri, Zanaat Atölyeleri, Kültür Kampüsleri, Fauna Vadisi, Su Dünyası ve Spor Arenaları gibi eserler ile Kahramanmaraş ilk defa tanışacak. Anadolu'da Cazibe Merkezi nasıl olur, diyenler, bundan böyle öncelikle Kahramanmaraş'a bakacak. Yeni dönem Kahramanmaraş'a çok yakışacak.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI