|
Tweet |
ÇETİNKAYA AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde , Beyoğlu Mahallesinde oturan Türkoğlu Belediyesi Personeli İsmail Çetinkaya eşi Emine Çetinkaya vefat ederek toprağa verildi.
Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş da katıldığı cenaze namazı Beyoğlu mahalle camii de kılındı.
Türkoğlu Belediyesi personeli , İsmail Çetinkaya eşi Emine Çetinkaya cenazesine Çetinkaya ailesi, Beyoğlu Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Osman Okumuş, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı.
Çetinkaya ailesi ile Türkoğlu Belediye çalışanlarının acı gününde onları yalınız bırakmayan Başkan Osman Okumuş, personeli ile birlikte taputa omuz vererek cenazeyi taşıdı.
Başkan Okumuş : " Merhumeye Allah'tan rahmet, mesai arkadaşımız İsmail Çetinkaya 'ya ve akrabalarına baş sağlığı diliyorum, " dedi.