Bugun...



DOĞUKENT, GÜNEŞEVLER VE KOCABAŞ KONUTLARI

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçede gerçekleştirilen projeler ve yenilikler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-06-2024 23:06:33 Tarih: 09-06-2024 20:49

DOĞUKENT, GÜNEŞEVLER VE KOCABAŞ KONUTLARI

DOĞUKENT, GÜNEŞEVLER VE KOCABAŞ KONUTLARI

 

 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçede gerçekleştirilen projeler ve yenilikler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Sosyal medya hesabından çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akpınar, ilçede 105 mahallede çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti ve Dulkadiroğlu Belediyesi’nin seçimden sonra güçlendirme ruhsatı vermeye başladığını söyledi.

 

105 MAHALLEDE HUMMALI ÇALIŞMALAR

 

Başkan Akpınar, İmar Müdürlüğü'nün seçim sonrası güçlendirme ruhsatlarını onaylamaya başladığını belirterek,  Fen İşleri, Çevre Koruma ve Park ve Bahçe Müdürlüğü de 105 mahallede çeşitli projeler üzerinde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmaların, mahallelerin gelişimi ve modernizasyonu açısından büyük önem taşıdığını da ifade etti.

 

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK PROJE YOLDA

 

Başkan Akpınar, tarım ve hayvancılık alanında Türkiye’de ilk olacak bir projenin hazırlıklarının tamamlandığını ve bu büyük projenin çok yakında hayata geçirileceğini söyleyerek, proje ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda ortaya çıkan bu projelerin, Dulkadiroğlu'nu bu alanlarda öncü bir konuma getireceği belirtti.

 

ÇAĞLAYANCERİT YOLU VE TOKİ BAĞLANTI YOLU

 

Çağlayancerit yolu ile ilgili çalışmaların başladığını belirten Başkan Akpınar, karayollarının ihale sürecinin tamamlandığını ve 1. etap yol çalışmasının 17 km olarak planlandığını, ayrıca 5.5 km uzunluğundaki TOKİ yol bağlantısının 300 gün içinde tamamlanacağını açıkladı.

 

DOĞUKENT, GÜNEŞEVLER VE KOCABAŞ KONUTLARI

 

Doğukent, Güneşevler ve Kocabaş Konutlarının rezerv alanına dahil edildiğini söyleyen Başkan Akpınar, bu bölgelerdeki konutların TOKİ tarafından 1 yıl içinde teslim edileceğini belirterek,  “Dulkadiroğlu'nu zemin + 4 kat uygulaması ile yeni bir metropol kent yapma yolunda önemli bir adım” dedi.

 

ORTA VE UZUN VADELİ PLANLAR BELİRLENDİ

 

Başkan Akpınar, 105 mahallenin muhtarları ile gerçekleştirilen 3 saatlik çalıştayda, kısa, orta ve uzun vadeli yapılacak faaliyetlerin raporlandığını ve çalışmaların başlatıldığını ifade ederek,  Bu planların, ilçenin sürdürülebilir gelişimine önemli katkılar sağlayacağını da belirtti.

 

VATANDAŞ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 

Başkan Akpınar, uzun yıllar ihmal edilen vatandaşları sık sık ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerin mesai saatleri dışında gerçekleştirildiğini belirtti. Ziyaretlerin seçimden sonra da devam ettiğini vurgulayan Başkan Akpınar, bu ziyaretlerin doğal ve gerekli olduğunu ifade etti.

 

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler ve sürdürülen çalışmalar, ilçenin geleceği için büyük umut vaat ettiğini ifade eden Başkan Akpınar, bu projelerin ve çalışmaların Dulkadiroğlu'nu daha yaşanabilir ve modern bir ilçe haline getireceğini dile getirdi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI