Bugun...



DULKADİROĞLU BELEDİYESİ GEÇİCİ KURBAN SATIŞ NOKTASI HİZMETE AÇILDI

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için geçici Kurban Satış Noktası'nı hizmete açtı. Kurban Bayramı süresince açık olacak olan satış noktası, güvenli ve hijyenik bir ortamda kurbanlık temin etmek isteyen vatandaşları bekliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-06-2024 14:53:11 Tarih: 07-06-2024 11:41

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ GEÇİCİ KURBAN SATIŞ NOKTASI HİZMETE AÇILDI


DULKADİROĞLU BELEDİYESİ GEÇİCİ KURBAN SATIŞ NOKTASI HİZMETE AÇILDI
Dulkadiroğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için geçici Kurban Satış Noktası'nı hizmete açtı.

Kurban Bayramı süresince açık olacak olan satış noktası, güvenli ve hijyenik bir ortamda kurbanlık temin etmek isteyen vatandaşları bekliyor.

 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kurban satış noktası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Belirlenen geçici alanın belediye ekipleri tarafından düzenlendiğini ifade eden Başkan Akpınar, tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

Satıcıların yerlerini belirleyerek faaliyete başladığını hatırlatan Başkan Akpınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Geçici olarak kurulan Kurban Satış Noktamızda, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar uzman ekiplerimiz tarafından sürekli denetlenmektedir. Amacımız, hemşehrilerimizin kurban alışverişini rahat bir ortamda yapabilmelerini sağlamak,” dedi.

 

Geçici Kurban Satış Noktası, Yavuz Selim Mahallesi, Yeni Sanayi Sitesi Kuzey Çevre Yolu üzerinde 24 saat esaslı hizmet verecek.




Bu haber 2427 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI