Bugun...



DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, 2023-2024 yılı dönem sonu etkinliğiyle gençlerimize unutulmaz anlar

facebook-paylas
Güncelleme: 06-06-2024 10:11:59 Tarih: 06-06-2024 09:55

DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, 2023-2024 yılı dönem sonu etkinliğiyle gençlerimize unutulmaz anlar yaşattı.


M. Murat Akkurt Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız, Akkent Müdürü Ali Aydın ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Atıcı yer aldı.
Etkinlikte, dönem boyunca kurslarda eğitim alan kursiyerler, eğitmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları gösterileri sergiledi. Gençlerin yeteneklerini sergilediği bu gösteriler, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Gösteriler, gençlerin dönem boyunca kazandıkları bilgi ve becerileri sahneye yansıttığı unutulmaz anlara sahne oldu.
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Gençlerimizin başarısını görmek bizleri gururlandırıyor. Onların gelişimine katkı sağlamak ve yeteneklerini desteklemek bizim en önemli görevlerimizden biri” dedi.
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi yöneticileri, gençlerin bu tür etkinliklerle motivasyonlarının arttığını ve topluma daha özgüvenli bireyler olarak kazandırıldıklarını belirtti. Ayrıca, bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine büyük katkı sağladığı vurgulandı.
 




Bu haber 2283 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI