Bugun...



“YENİ KAHRAMANMARAŞ HEPİMİZİN ESERİ OLACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Şehrin yeniden imarında, inşaasında ve ihyasında ortak akılla hareket edilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, “Ne kadar çalışırsak çalışalım, sesimizi duyuramadığımız sürece pek çok iş yok hükmünde kalıyor” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-06-2024 17:47:09 Tarih: 03-06-2024 16:54

“YENİ KAHRAMANMARAŞ HEPİMİZİN ESERİ OLACAK”

 

“YENİ KAHRAMANMARAŞ HEPİMİZİN ESERİ OLACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Şehrin yeniden imarında, inşaasında ve ihyasında  ortak akılla hareket edilmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, “Ne kadar çalışırsak çalışalım, sesimizi duyuramadığımız sürece pek çok iş yok hükmünde kalıyor” dedi.

 

Beraberinde MHP İl Başkanı Vahit Demiröz, Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammed Paçacı ile Yönetim kurulu üyeleri ileKahramanmaraş’ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelen Milletvekili Zuhal Karakoç Dora,  Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük depremin ardından geçen 15 aylık süreci değerlendirerek, gazetecilere ve bölgedeki çalışmalara katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Dora, şehrin yeniden imarında ve inşasında ortak akılla hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı.

 

Dora, konuşmalarında sık sık Kahramanmaraş’ın deprem sonrası durumunu ve bölgenin ihtiyaçlarını dile getirdiğini belirtti. “Ne kadar çalışırsak çalışalım, sesimizi duyuramadığımız sürece pek çok iş yok hükmünde kalıyor” diyen Karakoç, basın mensuplarının bu süreçteki özverili çalışmalarının önemine değindi. “Sizler, bizim sesimizin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan en kıymetli aracılarsınız” dedi.

 

Toplantıda, şehrin yeniden inşası ve iyileştirilmesi adına atılan adımların önemine dikkat çeken Dora, “Bu şehir hepimizin. Birimizin aklına gelen birinin aklına gelmeyebilir. Dolayısıyla bu şehrin ortak akılla yönetilmeye ihtiyacı var” dedi. Karakoç, ayrıca, gelecekte Kahramanmaraş’ta normal bir hayatın sürdürülmesi için yapılan her çalışmanın önemini vurguladı.

 

Şehrin sorunlarını dile getirmenin önemine değinen Dora, eleştirel bir dil yerine yapıcı bir yaklaşımın gerekliliğine işaret etti. “Bu süreçte yaralayıcı bir dil kullanmanın ya da sadece eleştirel bakmanın hiç kimseye faydası olmaz. Sürecin büyük bir hassasiyetle yürütülmesi gerekiyor” diye konuştu. Farklı görüşlerin her zaman olacağını kabul eden Dora, bu görüşlere kulak vermenin ve ortak akılda birleşmenin önemini vurguladı.

 

Depremin etkilerinin uzun yıllar süreceğini belirten Dora, “Bu yara çok büyük. Bu yara kolay kapanmayacak. Unutuldu zannetmeyin, burada hala çok büyük bir depremde de halk var” dedi. Karakoç, meclis kürsüsünde ve basın açıklamalarında sürekli olarak Kahramanmaraş’ı anlattığını ve şehrin ihtiyaçlarını dile getirdiğini söyledi.

Toplantının sonunda, gazetecilere ve bölgedeki tüm çalışanlara teşekkür eden Dora, “Yeni Kahramanmaraş hepimizin eseri olacak. Yazdıklarınız ve çizdiklerinizin, altına gelen yorumların hepsini tek tek okuduğumuzdan emin olabilirsiniz. Bu şehre layık evlatlar olarak yaptığınız çalışmalar için ne kadar gurur duysak az” dedi.

 

 




Bu haber 2291 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI