Bugun...



ANDIRIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Andırın Meslek Yüksekokulu’nda 2023-2024 Akademik Yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-06-2024 02:03:07 Tarih: 01-06-2024 01:05

ANDIRIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

ANDIRIN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Andırın Meslek Yüksekokulu’nda 2023-2024 Akademik Yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

 

 

Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen törene KSÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan, Andırın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çabuk, Andırın ilçe protokolü üyeleri, akademik-idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

2023-2024 Akademik Yılı Andırın Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başladı.

 

HER SONUN BİR BAŞLANGIÇ OLDUĞU BİLİNCİYLE KARİYER BASAMAKLARINI HIZLA TIRMANACAĞINIZA OLAN İNANCIMIZ TAM

 

Açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan yapmış olduğu konuşmada “Bugün burada Andırın Meslek Yüksekokulumuzun mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günde bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için teşekkür ederiz. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan değerli öğrencilerimizin sevgili aileleri ve kıymetli hocaları bu haklı gururda en büyük pay sahibi olan sizlersiniz. Kıymetli öğrencilerimiz her sonun bir başlangıç olduğu bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tam. Bu süreçte göstermiş olduğunuz başarı en çok da bizleri onurlandıracaktır. Evlatlarının bu mutlu gününe şahitlik eden değerli veliler, yıllarca üzerine titreyerek bin bir fedakârlıklar ile onları bugünlere getirdiniz. Bu mezuniyet törenine en büyük katkıyı veren sizlersiniz. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunarım. Değerli öğretim elemanlarımız 2 yıl boyunca ailelerinin emaneti olan öğrencilerimizle tek tek ilgilenerek onların alanlarında kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine katkı sağladınız. Onlara sadece mesleki bilgi vermekle kalmayıp birey olarak sorumluluklarını, bir ekibin parçası olarak paylaşmayı ve dayanışmayı, topluma karşı görev ve sorumlulukları öğreterek onlara örnek oldunuz. Sevgili öğrenciler sizlerin bugünlere gelmenizde pay sahibi olan devletinize, ailenize ve üniversitenize karşı sorumlu davranacağınıza inanıyor, mezuniyetinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” açıklamalarında bulundu.

 

ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK HAYATLARINDA MUTLULUKLAR VE MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM

 

Andırın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çabuk ise “Başta insanları olmak üzere bozulmamış doğal güzellikleri, yemyeşil doğası, berrak akarsuları, rengarenk çiçekleri ve lezzetli meyveleri ile adeta saklı bir cenneti andıran Andırın ilçemiz siz değerli öğrencilerimiz ile daha çok tanınır hale gelecek ve ilçemizin gelişmesine olumlu katkılarınız olacak. Gerek ilçemizin tanıtımı gerekse ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli kadroların yetiştirilmesi için yüksekokulumuzu büyüterek mezun sayımızı artırmak istiyoruz. Şu an eğitim vermekte olan Ormancılık, Elektrik ve İnşaat programlarına ilave olarak yeni bölümler açmak, öğrencilerimizin konaklama ihtiyacını karşılamak için çalışmalar yapmaktayız. Mezun olan sevgili öğrencilerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, öğrencilerimize meslek hayatlarında mutluluklar ve muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

 

DEĞİŞİK MESLEKLERDE GÖREV YAPARAK AİLELERİMİZE VE DEVLETİMİZE FAYDALI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ.

 

2023-2024 Akademik Yılı Andırın Meslek Yüksekokulu Birincisi Gökhan Sert kısa bir konuşma gerçekleştirerek “Eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan kıymetli arkadaşlarım sizlerle çok güzel anılar biriktirme imkânımız oldu. Mezuniyetimizin ardından değişik mesleklerde görev yaparak ailelerimize ve devletimize faydalı olmaya çalışacağız. Bizlere hayatımızda rehberlik eden ailelerimize ve her türlü şartta eğitim vermek için çaba sarf eden değerli hocalarımıza teşekkür eder, mezuniyetimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

 

Açılış konuşmalarının ardından İnşaat Programı Dr. Öğr. Üyesi Erdem Alıç tarafından tüm öğrencilere mezuniyet andı okutuldu.

 

Mezuniyet andının ardından okulu birincilik ile bitiren Gökhan Sert plaket ve başarı belgesini Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan’ın elinden alırken, dereceye girenlere ve mezun olmaya hak kazanan öğrencilere başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

 

Tören, Okul Birincisi Gökhan Sert’in Mezunlar Kütüğüne künyesini çakması, keplerin havaya atılması, ardından kavurma ikramı ve müzik eşliğinde öğrencilerin okul bahçesinde eğlenmeleriyle son buldu.




Bu haber 1325 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI