Bugun...



FEYZETTİN OKUMUŞ’A DOLUCA’DA BÜYÜK İLGİ

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş DOLUCA mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-02-2024 10:32:28 Tarih: 23-02-2024 09:00

FEYZETTİN  OKUMUŞ’A DOLUCA’DA BÜYÜK İLGİ

FEYZETTİN  OKUMUŞ’A DOLUCA’DA BÜYÜK İLGİ

 

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin  Okumuş  DOLUCA mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Cumhur ittifakı  Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş’a Doluca Mahallesi halkı bağrına bastı.

 

31 Mart’ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında DOLUCA mahallesi halkı ile bir araya gelen Okumuş burada vatandaşların taleplerini sorunlarını dinledi.

 

 

Büyük bir ilgi ile karşılanan ve Doluca halkı ile hasbihal eden ve sorunların çözümü noktasında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Okumuş, Sorunları tek tek not alarak çözülmesi gereken sorunların bir anca çözülmesi için gereken girişimlerin yapılacağını söyledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş,  Bugün hem ilimiz hem de Türkoğlu ilçemiz için çok önemli olan Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından Türkoğlu ilçemizde  kurulan uçak ve helikopter parçası üretim tesisinin açılışı yaptık.

 

Tesisin açılışından sonra da ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Doluca mahallemizdeyiz. Doluca halkının sıcak ilgisi ile karşılaştık. Çaylarını içtik Muhabbetleriyle, çaylarıyla, misafirperverlikleriyle içimizi ısıttılar. Halkımızın taleplerini dinledik, halkımızdan çok güzel geri dönüşler aldık.

 

 

Osmanin başkanımız Doluca’ya çok güzel hizmetler kazandırmış, İnşallah bizlerde 31 Mart’tan sonra hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tekrar DOLUCA halkına teşekkür ediyorum. Her geçen gün desteklerinizle büyümeye devam edeceğiz...” dedi.

 

 

DOLUCA mahallesinden bazı vatandaşlar ise Mahallemize hangi hizmet geldi ise Ak Parti sayesinde geldi. Allah razı olsun. Osman başkanımız gereken hizmeti yaptı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Feyzettin başkanımızda teşkilattan gelen biri sorunlarımızı biliyor. İnşallah seçimden sonra sorunlarımızın çözüleceğini biliyoruz. DOLUCA mahallemize hizmet gelirse Ak Parti ve Feyzettin  başkan sayesinde gelecek. DOLUCA mahallesinden Feyzettin  başkana tam destek vereceğiz” dediler

 

 

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI