Bugun...



FİLOZOF GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE ÇOCUK KULÜBÜ HİZMETE DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş'ın ilk çocuk Kulübü olma özelliğini sahip Filozof Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü hizmetlerine devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 14-06-2024 00:07

FİLOZOF GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE ÇOCUK KULÜBÜ HİZMETE DEVAM EDİYOR

FİLOZOF GÜNDÜZ BAKIMEVİ VE ÇOCUK KULÜBÜ HİZMETE DEVAM EDİYOR

 

Kahramanmaraş'ın ilk çocuk Kulübü olma özelliğini sahip Filozof Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü hizmetlerine devam ediyor.

 

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki Süleyman Şah Mahallesi'nde, Güzelevler Sitesi'nin karşısında hizmet vermeye devam eden Filozof Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, çalışan kadınların çocuk bakımına destek olmak amacıyla titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. 6 Şubat depremlerinden sonra güvenli bölge olarak seçilen kulüp, nezih bir ortamda hizmet vermeye devam ediyor.

 

6-12 YAŞ ÇOCUKLARA HİZMET VERİYOR

 

Yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle öne çıkan Filozof Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, hizmet alanında geniş bir yelpazeye ulaşmış durumda. Teknolojinin olanaklarından faydalanarak çözüm odaklı vizyonuyla kısa sürede en çok tercih edilen kulüp olmayı başarmış olsa da, sürekli kendini yenileyen bir bakış açısını benimsemeye devam ediyor. Yeni adresinde gerekli hijyen ve güvenlik tedbirleri alınarak faaliyetlerini sürdüren kulüp, 2-6 yaş arası çocuklar için gündüz bakım evi, 6-12 yaş arası çocuklar için çocuk kulübü olarak hizmet veriyor.

 

KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN ÇOCUKLARIN ADRESİ

 

Eğitime katkı yönüyle ön planda olan kurum, aynı zamanda bir eğlence merkezi olma özelliği de taşıyor. Spor ve sanatın farklı dallarında kendini geliştirmek isteyen çocuklara uzman eğitimci kadrosuyla hizmet veren kulüp, felsefe, sosyoloji, sosyal hizmet ve adalet bölümlerinden mezun olan kurum müdürü Yeter Çiriş Dama liderliğinde çalışıyor.

 

KAHRAMANMARAŞ’IN İLK ÇOCUK KULÜBÜ

 

Dama, “Kahramanmaraş’ta dokuz yıl önce sağlam adımlarla başladığımız çocuk kulübü faaliyetlerinde verimli bir yol kat ettik. Son iki yılda hizmetimize gündüz bakım evini de dahil ettik. Şehrimizin ilk çocuk kulübü olarak hizmet vermeye başlamanın gururunu yaşıyoruz. Ödevlere destek olmanın yanı sıra yaz dönemlerinde Kur’an dersleri, yüzme, satranç, futbol, jimnastik ve voleybol etkinlikleri düzenliyoruz. İngilizce ve Almanca eğitimlerimizle de şehrimize fayda sağlamaya çalışıyoruz,” dedi. Kurum, 2-12 yaş arası çocuklara hizmet veriyor ve 12 sınıf kapasiteli tesisinde uzman kadrosuyla çalışıyor.

 

Futbol, voleybol ve basketbol sahalarının yanı sıra akıl oyunları, resim, müzik gibi etkinlikler için hazırlanmış odalara sahip olan kulüpte, ayrıca bir jimnastik salonu da bulunuyor. 120 öğrenci kapasiteli kurum, erken kayıt için velileri ve öğrencileri bekliyor.

 

YAZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLADI

 

Yaz dönemi kayıtlarının başladığını belirten Yeter Çiriş Dama, "Yaz dönemimiz 24 Haziran - 6 Eylül tarihleri arasında olacaktır. Erken kayıt dönemimiz 24 Haziran’a kadar devam edecektir. Eylül dönemi kayıtlarımız ise ağustos ayı itibariyle alınmaya başlanacak. Çocukların hem eğlenip hem öğrenebileceği güvenli, ferah ve temiz bir ortam sunarak tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz. Kayıt için 0544 446 46 79 numaralı hattı arayarak ön kayıt işlemlerine başlayabilirsiniz," dedi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI