Bugun...



İŞ İNSANI HAKAN DERELİ “KAHRAMANMARAŞ’IN TOPARLANMASI İÇİN VERİMLİ ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

İş İnsanı Hakan Dereli, Kahramanmaraş’ın bir an önce ayağa kalkması için herkesin elini taşın altına koyması ve verimli bir çalışma yapması gerektiğini söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-11-2023 17:18:04 Tarih: 19-11-2023 15:56

İŞ İNSANI HAKAN DERELİ “KAHRAMANMARAŞ’IN TOPARLANMASI İÇİN VERİMLİ ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

İŞ İNSANI VE SİYASETÇİ   DERELİ “KAHRAMANMARAŞ’IN TOPARLANMASI İÇİN VERİMLİ ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

İş İnsanı  Hakan Dereli, Kahramanmaraş’ın bir an önce ayağa kalkması için herkesin elini taşın altına koyması ve verimli bir çalışma yapması gerektiğini söyledi.

Dereli,  Verimli çalışmanın tek yolunun idarecilerin konuyu çok iyi bilmesi ve çalışan insanların bire bir sorunlarıyla ilgilenip problemlerinin çözümüne yardımcı olması gerektiğini de ifade etti.

Dereli’nin konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım aynen şöyle:

 

Kahramanmaraşımızın toparlanması için hızlı hareket etmek ve bunun için verimli çalışmak zorundayız.
İdarecilerin himayesinde çalışan insanlarımızın verimli iş yapabilmeleri öncelikle idare eden ve işe yön veren kişiyi insan olarak sevmesi ve iş disiplininden çekinmesi gerek, bunun yolu da idarecinin konuyu ve işi herkesten iyi bilmesinden geçer. Çalışan insanların bire bir sorunlarıyla ilgilenip problemlerinin çözümüne yardımcı olması, dertleriyle dertlenmesi, sorunlarının çözülmesi onları dinlemesi zaman, zaman sohbet edip şakalaşması kısaca himayesindeki kişilerin gönlüne girmesi gerek, Özel sektörde de , Resmi kurumlarda da verim almanın yolu burdan geçer. Ben müdürüm, ben şefim, ben patronum, ben başkanım demekle verim alınmıyor, bu insanların verimli çalıştırması gerek bizim memleketimizin hızla ayağa kalkması ve vatandaşlarımızın normale dönmesi gerek, makam odalarından çıkıp konuların işleyişine hız vermek gerek, çalışanların inisiyatif almalarını sağlamak gerek yetki vermek gerek verim alınamayan kişiyi değiştirmek gerek, hülasa herkesin taşın altına elini koyması gerek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI