|
Tweet |
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR DOĞASEVERLERİ GALGAMAÇ ŞELALESİ’NDE BULUŞTURDU
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği Doğa Yürüyüşleri programı kapsamında doğaseverleri bu kez Galgamaç Şelalesi’nde buluşturdu. Kahramanmaraş Dağcılık ve Doğa Araştırma Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinliğe farklı yaş gruplarından toplam 90 kişi katıldı. Katılımcılar, yaklaşık 7 kilometrelik zorlu parkuru aşarak mavi ve yeşilin ahenkle buluştuğu Galgamaç Şelalesi’ne ulaştı.
Etkinliğe katılan doğaseverler, dar ve engebeli yolları aşarak doğal güzellikleriyle kendine hayran bırakan Galgamaç Şelalesi’ne vardıklarında hatıra fotoğrafları çekerek anı ölümsüzleştirdiler. Bir yandan spor yapmanın keyfini çıkaran doğa tutkunları, bir yandan da şelalenin muhteşem manzarası eşliğinde doğanın tadını çıkardılar.
Katılımcılardan Ali Kazancı, “Öncelikle bu güzel etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi ve KADAK’a teşekkür ediyorum. Doğaseverler için çok güzel ve faydalı bir program oldu,” dedi. Ercüment Yıldırım ise, “Çok güzel bir etkinlik oluyor. Doğayla iç içeyiz. Büyükşehir Belediyemizin etkinlikleri sayesinde Kahramanmaraş’ın tabiat harikası mekânlarını görme fırsatımız oluyor,” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin doğal güzelliklerine yönelik ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.