Bugun...



KAHRAMANMARAŞ VE GAZİANTEP’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 17 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 19 şüpheli hakkında 5 ayrı soruşturma dosyası açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2024 23:25:09 Tarih: 22-05-2024 19:34

KAHRAMANMARAŞ VE GAZİANTEP’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 17 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

KAHRAMANMARAŞ VE GAZİANTEP’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 17 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkoğlu İlçesinde ve çevresinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin satışına dair ihbarlar üzerine harekete geçti.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan beş ayrı soruşturma dosyası açıldı ve soruşturma işlemlerine başlandı.

 

Yürütülen soruşturmalar sonucunda, 19 şüphelinin 16 uyuşturucu madde ticareti olayına karıştıkları tespit edildi. Bu şüphelilere yönelik toplamda 16 ara yakalama gerçekleştirildi.

 

Toplanan bilgi ve belgeler doğrultusunda, Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda 22 Mayıs 2024 tarihinde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suç delillerini elde etmek ve şüphelileri yakalamak amacıyla geniş kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

 

Operasyon kapsamında Kahramanmaraş ve Gaziantep il merkezleri ile Türkoğlu, Nizip (Gaziantep), Pazarcık (Kahramanmaraş), Manavgat (Antalya) ve Biga (Çanakkale) ilçelerinde toplamda 17 farklı adrese eş zamanlı adli işlem gerçekleştirildi.

 

Yapılan aramalarda, çok sayıda uyuşturucu ve uyarıcı madde, dikili vaziyette hint keneviri, çok sayıda silah ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

 

Soruşturma çerçevesinde 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 2 şüpheli hakkında yakalama çalışmaları devam ediyor. Daha önceki bir tarihte yakalanan 2 şüpheli ise tutuklanmıştı.

 

Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI