|
Tweet |
KASİAD360, İŞ DÜNYASI İLE KAMU ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR
Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KASİAD) tarafından düzenlenen KASİAD360 “Kurumlar Konuşuyor” programı, kamu kurumları ile iş dünyasını aynı platformda buluşturdu. KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer’in öncülüğünde gerçekleştirilen programda üretim, yatırım, istihdam, teşvikler ve sanayicilerin karşılaştığı sorunlar ele alındı.
Kahramanmaraş iş dünyasının kamu kurumlarıyla doğrudan iletişim kurmasını sağlayan KASİAD360 buluşmaları, “Kurumlar Konuşuyor” programıyla devam etti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda, Kahramanmaraş’ın ekonomik gündeminde önemli yer tutan üretim, istihdam, yatırım, teşvik ve kamu destekleri kapsamlı şekilde değerlendirildi.
KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer’in açılış konuşmasıyla başlayan program, iş dünyasının kamu kurumlarıyla daha güçlü ve doğrudan iletişim kurmasına yönelik önemli bir buluşma oldu.
.jpg)
İSMAİL DİNÇER: “KAMU VE İŞ DÜNYASI AYNI MASADA BULUŞMALI”
Programın açılışında konuşan KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer, kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iletişimin güçlendirilmesinin Kahramanmaraş ekonomisinin gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı.
Dinçer’in öncülüğünde gerçekleştirilen KASİAD360 “Kurumlar Konuşuyor” buluşmasında, sanayici ve iş insanlarının kamu kurumlarının sunduğu hizmetler, destekler ve uygulamalar hakkında doğrudan bilgi alabilmesine imkân sağlandı.
KASİAD’ın iş dünyasının ihtiyaçlarını gündeme taşıyan çalışmalarının bir parçası olarak düzenlenen programda, farklı kamu kurumlarının yöneticileriyle iş insanları aynı platformda bir araya geldi.
.jpg)
DÖRT ÖNEMLİ KURUM İŞ DÜNYASININ SORULARINI YANITLADI
“Kurumlar Konuşuyor” programında Kahramanmaraş İŞKUR Müdürü Ali Güner, Kahramanmaraş SGK İl Müdürü Hüseyin Karaoğlan, Kahramanmaraş Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Serhat Yay ve Kahramanmaraş KOSGEB İl Müdürü Yasin Yüksek iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve kurumların sunduğu hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
2(1).jpg)
Programda kurumların görev alanları, iş dünyasına yönelik hizmetleri, destek mekanizmaları ve sanayicilerin yararlanabileceği uygulamalar hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.
Sanayici ve iş insanlarının merak ettiği soruların doğrudan kurum yöneticilerine yöneltilmesi, programın en dikkat çeken bölümlerinden biri oldu.
.jpg)
KAHRAMANMARAŞ EKONOMİSİNİN GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI
KASİAD360 kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, Kahramanmaraş iş dünyasının güncel gündeminde yer alan birçok konu ele alındı.
Başta üretim ve istihdam olmak üzere yatırım süreçleri, sanayicilerin karşılaştığı sorunlar, kamu destekleri ve iş dünyasının kamu kurumlarından beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Kahramanmaraş’ın güçlü sanayi altyapısının korunması ve yeni yatırımların desteklenmesi açısından kamu ile özel sektör arasındaki koordinasyonun önemine dikkat çekilirken, iş dünyasının ihtiyaçlarının ilgili kurumlara doğrudan aktarılması sağlandı.
KASİAD360, İŞ DÜNYASI İLE KAMU ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR
KASİAD tarafından hayata geçirilen KASİAD360 buluşmaları, Kahramanmaraş iş dünyasının farklı alanlarda bilgi alışverişinde bulunmasını ve sektör temsilcilerinin karar verici ve uygulayıcı kurumlarla doğrudan iletişim kurmasını amaçlıyor.
“Kurumlar Konuşuyor” programı da bu kapsamda kamu kurumlarının çalışma alanlarının iş dünyasına aktarılması ve sanayicilerin yaşadığı sorunların doğrudan ilgili yöneticilerle paylaşılması açısından dikkat çekti.
Programın, Kahramanmaraş’ta kamu-özel sektör iş birliğinin geliştirilmesine ve iş dünyasının ihtiyaçlarının daha etkin şekilde gündeme taşınmasına katkı sunması hedefleniyor.
.jpg)
İSMAİL DİNÇER’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Programın ardından değerlendirmelerde bulunan KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dinçer, “Kurumlar Konuşuyor” buluşmasının Kahramanmaraş adına önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.
İş dünyası ile kamu kurumları arasındaki iletişimin geliştirilmesinin önemine dikkat çeken Dinçer, farklı kurumların temsilcileriyle aynı platformda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KASİAD360 kapsamında düzenlenen buluşmaların, Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yeni fikirlerin ortaya çıkmasına zemin hazırladığını belirten Dinçer, programa katkı sağlayan kamu kurumlarının yöneticilerine ve katılımcılara teşekkür etti.
.jpg)
“KURUMLAR KONUŞUYOR” BULUŞMALARI DEVAM EDECEK
KASİAD’ın iş dünyasının ihtiyaçlarını merkeze alan KASİAD360 buluşmalarıyla, Kahramanmaraş’ta kamu ve özel sektör arasındaki iletişim kanallarının daha da güçlendirilmesi amaçlanıyor.
İsmail Dinçer yönetimindeki KASİAD’ın düzenlediği “Kurumlar Konuşuyor” programı, iş dünyasının kamu kurumlarıyla doğrudan temas kurması, sorunların ilgili mercilere aktarılması ve çözüm odaklı fikirlerin geliştirilmesi açısından önemli bir buluşma olarak gerçekleştirildi.