Bugun...



MADO'DAN KAMUOYUNA BOŞ KÜLAH SATIŞI AÇIKLAMASI

Kahramanmaraş'ın ünlü dondurma markası MADO, hakkında çıkan "BOŞ KÜLAH 6,50 TL” iddialarına cevap verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-06-2024 23:26:43 Tarih: 09-06-2024 22:31

MADO'DAN KAMUOYUNA BOŞ KÜLAH SATIŞI AÇIKLAMASI

MADO'DAN KAMUOYUNA "BOŞ KÜLAH SATIŞI" AÇIKLAMASI

Kahramanmaraş'ın ünlü dondurma markası MADO, hakkında çıkan "BOŞ KÜLAH 6,50 TL” iddialarına cevap verdi.

 

 

 

Dondurma sektöründe öncü olan ve Türkiye'de ve dünyada 300'ü aşkın şubesiyle hizmet veren MADO, franchise bayiliği verdiği bir şubesinin, boş dondurma külahının ücretli satıldığına dair yaptığı paylaşımın sosyal medyada yayılması üzerine bir açıklama yaptı.

İlgili şubenin astığı "Üzgünüz, maliyetlerden dolayı kilo dondurma satışlarında külahlarımız ücretlidir. Boş külah 6,50 TL’dir" yazısı, sosyal medyada geniş yer buldu ve tepkilere neden oldu.

 

GENEL MERKEZ'DEN AÇIKLAMA

 

MADO Genel Merkezi, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu tabelanın yönetimin bilgisi dışında asıldığını vurguladı.

Açıklamada, "8 Haziran’da markamız adına yayılmış olan 'Boş Külah Satışı' konusu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek isteriz. 1850 yılından beri Maraş dondurmasını tüm Türkiye'ye ve dünyanın dört bir yanına, en iyi hizmet anlayışı ile sunmakta olan markamız, tüm şubelerinde kilogram dondurma satışlarında külahları bedelsiz olarak vermekte ve hiçbir ekstra ücret almamaktadır. Sosyal medyaya yansımış olan görüntüde bir franchise şubemizin, Mado Genel Müdürlüğümüzün bilgisi dışında aldığı, anlık bir aksiyon sonucunda ne yazık ki istenmeyen bir durum ortaya çıkmıştır. İlgili şubeden tabela kaldırılmış olup, markamız adına oluşturduğu durum ve hatanın sonucu olarak şube hakkında gerekli uyarılar ve işlemler yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

GEREKLİ İŞLEMLER YAPILDI

 

MADO, şubenin yanlış bilgilendirme sonucunda asılan tabelayı kaldırdığını ve bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Markanın itibarını korumak adına hızlı bir şekilde harekete geçildiği ve ilgili şube hakkında gerekli uyarıların yapıldığı da açıklandı.

 

MADO, 1850 yılından bu yana Kahramanmaraş dondurmasını dünyaya tanıtan ve yenilikçi hizmet anlayışı ile sektörde öncü konumda olan bir marka olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor. Şirket, bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli denetim ve kontrolleri sıkılaştıracağını belirtti.

 

MADO'nun bu açıklaması, müşterilerine verdiği değeri ve kalite standartlarından ödün vermeyeceğini bir kez daha gösterdi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI