Bugun...



MHP'Lİ BAŞKAN DEMİRÖZ BERAT ZORLUKTAN KURTULMAK DEMEKTİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, "Berat Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Bu gece milletimizin huzuru, mazlumların güvenliği ve insanlığın selameti için edilen duaların kabul olmasını diliyorum” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-02-2024 23:47:22 Tarih: 23-02-2024 22:16

MHP'Lİ BAŞKAN DEMİRÖZ  BERAT ZORLUKTAN KURTULMAK DEMEKTİR

MHP'Lİ BAŞKAN DEMİRÖZ   BERAT  ZORLUKTAN KURTULMAK DEMEKTİR

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş  İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, "Berat Kandili" dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Bu gece milletimizin huzuru, mazlumların güvenliği ve insanlığın selameti için  edilen duaların kabul olmasını diliyorum” dedi.

 

 

ÖZEL GECELER TOPLUMUMUZ İÇİN BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR

 

“Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, Allah’ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Kandili, sıkıntı ile bunalan ruhlarımızın Rabbimizin rahmet ve mağfiretine ulaşması adına inananların önüne açılmış bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Demiröz, Berat Gecesi'ne ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu özel geceler toplumumuz için büyük öneme sahiptir, insanları bir araya getiren, iyilik ve güzellikleri hatırlatan, paylaşma ve dayanışma duygularını canlandıran bu mübarek gün ve gecelerin büyük bir manevi değeri vardır.” Dedi.

 

BERABERLİK VE KARDEŞLİK DUYGULARIMIZIN PEKİŞTİĞİ ÇOK ÖZEL GECE

 

Başkan Demiröz “İslam alemi olarak Kur’an-ı Kerim’in Levh-i Mahfûz’dan dünya semasına toptan indirildiği, mübarek Ramazan-ı Şerif’in habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni bir kere daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz. Kandil geceleri, insanlarımızın ruhunu aydınlatan, manevi değerlerimizin güç kazandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği çok özel gecelerdir. Bu mübarek geceler Rabbimize, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır, vicdan muhasebesi yapma, tövbe ederek geçmişi affettirme imkânı sağlar.” İfadesini kullandı.

 

BERAT, ZORLUKTAN KURTULMAK DEMEKTİR

 

 Bu gece, dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti sağlamak için de önemli bir vesile olduğunu belirten Başkan Demiröz “Beraat Gecesi, bilerek ya da bilmeden işlediğimiz hata ve günahlardan tövbe edip, kalplerde bıraktığı kirlerden arınma, toplumsal ve bireysel sorumluklarımızı hatırlama, sıkıntı ile bunalan ruhlarımızın Rabbimizin rahmet ve mağfiretine ulaşması adına Müslümanların önüne açılmış bir fırsat kapısıdır. Berat, bir zorluktan kurtulmak demektir. Bu duygu ve düşüncelerle, anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, tüm dünyanın mutluluk, sağlık ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyor, Kahramanmaraşlı hemşerilerim başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.” Şeklinde açıklamada bulundu

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI