bursa escort bayan

Altıparmak Escort Eve Gelen Escort Gemlik Escort Görükle Escort İnegöl Escort Karacabey Escort Kumla Escort Masöz Escort Mudanya Escort Nilüfer Escort Osmangazi Escort Otele Gelen Escort Rus Escort Sınırsız Escort Travesti Escort Ukraynalı Bayan Escort Yıldırım Escort
altıparmak escort çarşamba escort eve gelen escort gemlik escort görükle escort gürsu escort heykel escort inegöl escort iznik escort karacabey escort kestel escort masöz escort mudanya escort mustafakemalpaşa escort nilüfer escort orhangazi escort osmangazi escort otele gelen escort rus escort sınırsız escort üniversiteli escort whatsapp escort yıldırım escort
adalar escort adana escort anadolu yakası escort ankara escort antalya escort arnavutköy escort ataşehir escort avcılar escort avrupa yakası escort aydın escort bağcılar escort bahçelievler escort bakırköy escort balıkesir escort başakşehir escort bayrampaşa escort beşiktaş escort beylikdüzü escort beyoğlu escort bodrum escort bursa escort büyükçekmece escort çanakkale escort çatalca escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort esenler escort esenyurt escort eyüp escort fatih escort gaziantep escort gaziosmanpaşa escort güngören escort istanbul escort izmir escort kadıköy escort kağıthane escort kartal escort kocaeli escort konya escort küçükçekmece escort kuşadası escort malatya escort maltepe escort marmaris escort mersin escort muğla escort pendik escort rus escort sakarya escort sancaktepe escort sarıyer escort şile escort silivri escort şişli escort sultanbeyli escort tuzla escort ümraniye escort üsküdar escort yalova escort
Bugun...



MİLLETVEKİLİ KİRİŞCİ CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZİ KABULÜ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-11-2023 14:23:12 Tarih: 19-11-2023 13:02

MİLLETVEKİLİ KİRİŞCİ  CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZİ KABULÜ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

MİLLETVEKİLİ KİRİŞCİ  CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZİ KABULÜ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

 

TBMM Tarım, Orman Ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. -Dr.  Vahit Kirişci, Kahramanmaraş’ta yürütülen ve planlanan projelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler aktardıklarını söyledi.

 

ZİYARETTE KİMLER VARDI

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette  Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Profesör Doktor  Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Doktor Tuba Köksal, Profesör Doktor  Mehmet Şahin’in yanı sıra  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz Ve İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da yer aldı.

 

 

TBMM Tarım, Orman Ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. -Dr.  Vahit Kirişci, Kahramanmaraş’ta yürütülen ve planlanan projelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler aktardıklarını söyledi.

 

KAHRAMANMARAŞ %76 ORANINDA BÜYÜK DESTEK VERDİ

 

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kirişçi: Sayın Cumhurbaşkanımızın Milletvekillerimizi, İl Başkanımızı Büyükşehir Belediye Başkanımızı Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı davet ettiği bu etkinlik Kahramanmaraş'ın AK Parti siyaseti bağlamında bir ilkti .  14 Mayıs seçimleri sonrası  Kahramanmaraş'ımız %76 gibi çok yüksek bir oranda ve de büyük şehirler sıralamasında ilk sırada olmak üzere bir destek verdi. Biz bu desteği  her fırsatta  dile getiriyoruz, bir deprem şehrinin bu düzeyde bir birinciliği nasıl hak ettiğini bunu da göstermesi bakımından Cumhurbaşkanımızın bizi kabulü bizleri çok mutlu etti çok onure etti .

 

KAHRAMANMARAŞ'A BÜYÜK DEĞER VERİYOR

 

Yaklaşık 2 saate yakın huzurunda bizi orada tuttu. Kahramanmaraş'ımızın her konusunu orada ele aldık ve hepsine de makul ve en azından önerilen veya kendilerini önereceği çözümleri de onlara da karşılıklı olarak paylaşmış olduk. Yani hakikaten Cumhurbaşkanımızın Kahramanmaraş'a bu vermiş olduğu değerin de bir nişanesidir bu bizim yerel seçimlerde de tabii ki sorumluluğumuzu arttırıyor. Netice itibariyle %76 Cumhurbaşkanına destek vermiş bir şehrin  yerel seçimlerde de mutlaka AK Parti'ye ve Cumhur ittifakına çok yüksek bir oranda oy çıkmasını sağlamak lazım.  Bu da bizim çabalarımız da olması gereken bir şey.

 

VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

 

Elbette adaylarımız itibariyle kendi çalışmalarımızda vatandaşımızın gönlünü kazanarak. Çünkü gönül siyaseti bunu mutlaka yapmamız gerekecek ve biz de zaten 14 Mayıs'tan beri yapmaya çalıştığımız şey bu. Birliğimiz beraberliğimiz İnşallah daim olacak ve Sayın Cumhurbaşkanına  güzel taahhüdümüz olan bütün sözlerimizi onların da gereğini yapmış olacağız”

 

 

 

 

 

 




Bu haber 2812 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI