Bugun...



MİLLETVEKİLİ ŞAHİN VE BAŞKAN NARLI ŞEHRİN EKONOMİSİNİ KONUŞTU


facebook-paylas
Tarih: 28-07-2026 12:15

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN VE BAŞKAN NARLI ŞEHRİN EKONOMİSİNİ KONUŞTU

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN’den Kahramanmaraş Ticaret Borsası’na Ziyaret
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN, Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Başkan Mustafa NARLI ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette şehrin tarım, hayvancılık, ticaret ve ekonomik kalkınmasına yönelik önemli değerlendirmelerde bulunuldu.

 

ŞEHRİN EKONOMİSİ MASAYA YATIRILDI 


Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş’ın üretim gücü, tarımsal potansiyeli, ticaret hacmi ve yatırım imkanları ele alındı. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa NARLI, borsanın yürüttüğü çalışmalar, üreticilere yönelik hizmetler ve devam eden projeler hakkında Milletvekili Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN’e kapsamlı bilgiler verdi.


Görüşmede özellikle tarım sektörünün gelişimi, üreticilerin beklentileri, lisanslı depoculuk, ürünlerin katma değerinin artırılması ve Kahramanmaraş’ın ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

 

ÜRETİM VE TİCARET GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK


Milletvekili Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN, Kahramanmaraş’ın güçlü üretim altyapısı ve girişimci iş dünyasıyla Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirterek, üreticilerin ve sanayicilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.


ŞAHİN, kamu kurumları ile meslek kuruluşları arasındaki iş birliğinin şehrin kalkınması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ortak akıl anlayışıyla yürütülecek çalışmaların Kahramanmaraş’ın ekonomik geleceğine değer katacağını vurguladı.

 

BAŞKAN MUSTAFA NARLI DAN TEŞEKKÜR 


Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa NARLI ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Prof. Dr. Mehmet ŞAHİN’e teşekkür etti.


NARLI, Ticaret Borsası olarak üreticilerin, çiftçilerin ve üyelerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şehrin ekonomik gelişimine katkı sunacak her türlü projeye destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

ORTAK HEDEF GÜÇLÜ KAHRAMANMARAŞ 


Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Gerçekleşen buluşma, kamu temsilcileri ile iş dünyası arasındaki güçlü diyalog ve iş birliğinin pekiştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilirken, Kahramanmaraş’ın üretim, ticaret ve ihracat potansiyelinin daha da artırılmasına yönelik ortak çalışma iradesi bir kez daha ortaya konuldu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI