Bugun...



MÜSİAD BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZCAN: “HG HOSPİTAL, KAHRAMANMARAŞ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIMDIR”

Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan ve MÜSİAD Yönetimi, yatırım miktarı 2 milyar lirayı aşan Kahramanmaraş HG Hospital Hastanesi’ni gezdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-07-2024 20:38:25 Tarih: 08-07-2024 20:27

MÜSİAD BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZCAN: “HG HOSPİTAL, KAHRAMANMARAŞ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIMDIR”

MÜSİAD BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZCAN: “HG HOSPİTAL, KAHRAMANMARAŞ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIMDIR”

Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan ve MÜSİAD Yönetimi, yatırım miktarı 2 milyar lirayı aşan Kahramanmaraş HG Hospital Hastanesi’ni gezdi.

 

Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, hastanenin yetkililerinden detaylı bilgiler alarak projeyi yakından incelediler.

MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “İş insanı Dr. Halil Gürsoy, şehrimiz için çok önemli ve anlamlı bir yatırım gerçekleştirdi. 2023 yılında Dünya Tasarım Ödülü almış, 300 yatak kapasiteli bu hastane, şehrimizin büyük bir ihtiyacına cevap verecek. Aldığımız bilgilere göre bölgenin en büyük ve en kapsamlı hastanesi olacak. Depremden yara almış bu güzide memleket, böylesine büyük ve hayati yatırımlarla daha da güçlü bir şekilde ayağa kalkacaktır,” dedi.

KAHRAMANMARAŞ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM

Özcan, Kahramanmaraş’a sağlık ve turizm alanlarında daha çok yatırım yapılması gerektiğine dikkat çekti. MÜSİAD üyesi olan kıymetli iş insanı Halil Gürsoy’un bu yatırımı, diğer iş insanlarına da örnek teşkil etmeli ve cesaret vermeli diyen Özcan, “Özellikle depremden sonra deprem şehirleri arasında yapılan en büyük yatırımın HG Hospital olması da çok önemli. Yaşadığımız şehrimizin gelişimi bizim için de öncelik olmalı. Bu vesileyle bu önemli yatırım için Halil Gürsoy’a çok teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

HG HOSPİTAL: KAHRAMANMARAŞ’IN YENİ SAĞLIK ÜSSÜ

HG Hospital, Kahramanmaraş’ın sağlık altyapısını güçlendirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 300 yatak kapasitesine sahip olan hastane, modern tasarımı ve sunduğu geniş hizmet yelpazesi ile dikkat çekiyor. 2023 yılında aldığı Dünya Tasarım Ödülü, hastanenin mimari açıdan da ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

DEPREMDEN SONRA BÖLGENİN EN BÜYÜK YATIRIMI

HG Hospital, özellikle depremden sonra Kahramanmaraş ve çevresindeki şehirler için büyük bir ihtiyaç haline geldi. Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde sağlık altyapısının güçlendirilmesi, bölgenin daha hızlı toparlanmasına katkı sağlayacak. Özcan, “Böylesine büyük ve modern bir hastanenin bölgemizde yapılmış olması, hem sağlık turizmi açısından hem de yerel halkın sağlık hizmetlerine erişimi açısından çok önemli bir adım,” dedi.

ŞEHİR İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI

HG Hospital, sadece bir sağlık tesisi olmanın ötesinde, şehrin genel kalkınmasına da katkı sağlayacak. Yüksek teknolojili sağlık hizmetleri sunacak olan hastane, Kahramanmaraş’ı sağlık turizmi alanında da cazip bir destinasyon haline getirecek.

Şerafettin Özcan, bu tür yatırımların devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, “Kahramanmaraş’ın potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarmak için bu tür büyük ve anlamlı yatırımlara ihtiyacımız var. Halil Gürsoy’un bu girişimi, diğer iş insanlarına da ilham kaynağı olmalı,” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI