Bugun...



OSMANAĞAOĞLU: BAŞKANIMIZ SELİM CÜCE, HER YERDE BİR ESER BIRAKMIŞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’yi ziyaret ederek ilçede hayata geçirilen belediye hizmetlerini yerinde inceledi. Osmanağaoğlu, Başkan Cüce’nin çalışmalarını değerlendirirken, “El vurduğu yeri yeşertmiş, her yerde bir eser bırakmış” ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2026 12:30

OSMANAĞAOĞLU: BAŞKANIMIZ SELİM CÜCE, HER YERDE BİR ESER BIRAKMIŞ

 

OSMANAĞAOĞLU: BAŞKANIMIZ SELİM CÜCE, HER YERDE BİR ESER BIRAKMIŞ

 

HABER: BİLAL EVRAN

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’yi ziyaret ederek ilçede hayata geçirilen belediye hizmetlerini yerinde inceledi. Osmanağaoğlu, Başkan Cüce’nin çalışmalarını değerlendirirken, “El vurduğu yeri yeşertmiş, her yerde bir eser bırakmış” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, beraberindeki il ve ilçe teşkilat yöneticileriyle birlikte Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’yi makamında ziyaret etti.

 

Gerçekleştirilen ziyarette Göksun’da yürütülen belediye hizmetleri, tamamlanan çalışmalar ve devam eden projeler ele alındı. Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından Osmanağaoğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Selim Cüce tarafından ilçeye kazandırılan hizmet alanlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ziyarete Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hilmi Doğru, Onikişubat İlçe Başkanı Şahin Us, belediye meclis üyeleri ile il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

 

OSMANAĞAOĞLU: HER YERDE BİR ESER BIRAKMIŞ

Göksun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Başkan Selim Cüce’ye teşekkür ederek belediyecilik çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Osmanağaoğlu, “Değerli belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. El vurduğu yeri yeşertmiş, yeşerttiği yeri de maşallah taçlandırmış. Her yerde bir eser bırakmış.” ifadelerini kullandı.

 

Osmanağaoğlu’nun sözleri, ziyaret sırasında incelenen hizmet alanlarına ilişkin değerlendirmesini ortaya koyarken, heyetin Göksun’daki belediye çalışmalarını sahada görmesi de dikkat çekti.

 

GÖKSUN’DA ULAŞIM VE SAHA ÇALIŞMALARI ÖNE ÇIKIYOR

Başkan Selim Cüce döneminde Göksun Belediyesi’nin çalışmalarında özellikle yol, asfalt, kilit parke ve saha hizmetleri öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor. Belediyenin resmi proje bilgilerinde sıcak asfalt yol çalışmaları, stabilize-arazi ve imar yolları, kilit parke yol çalışmaları ile yolcu bekleme durakları gibi projeler yer alıyor.

 

İlçede belediye hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi amacıyla araç filosunun da güçlendirildiği görülüyor. Göksun Belediyesi, 2025 yılında kendi öz kaynaklarıyla 4 yeni damperli kamyonu hizmet filosuna dahil ettiğini duyurmuştu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, araçların özellikle deprem sonrasında artan hizmet ihtiyacına cevap vermek amacıyla alındığı belirtilmişti.

 

Göksun’un ulaşım altyapısında Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen çalışmalar da devam ediyor. 2025 yılında ilçede yaklaşık 200 milyon TL'lik yol yatırımı planlanırken sathi asfalt, yol genişletme, sıcak asfalt, yama, kilit parke ve köprü çalışmaları farklı noktalarda gerçekleştirildi.

 

SOSYAL TESİS VE TAZİYE EVLERİ İLÇENİN FARKLI NOKTALARINA YAYILIYOR

Selim Cüce döneminde öne çıkan hizmet alanlarından biri de sosyal belediyecilik çalışmaları oldu. Göksun Belediyesi’nin proje envanterinde farklı mahallelerde sosyal tesis ve taziye evleri bulunurken, Çamderesi ve Tombak Sosyal Tesis ve Taziye Evi projeleri de devam eden çalışmalar arasında yer alıyor.

 

Belediyenin daha önce hayata geçirdiği sosyal tesis ve taziye evleri projelerinin ihtiyaç duyulan mahallelerde yaygınlaştırılması hedeflenirken, bu çalışmaların kırsal mahallelerde vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap vermesi amaçlanıyor.

 

ÇEVRE, ÜRETİM VE SOSYAL YAŞAM ALANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Göksun Belediyesi’nin hizmet başlıkları yalnızca yol ve fiziki yatırımlarla sınırlı kalmıyor. Belediyenin devam eden projeleri arasında sıfır atık çalışmaları da bulunuyor. Belediyenin resmi proje sayfasında, ilçenin uzun yıllardır devam eden çöp sorununun giderilmesine yönelik çalışmaların ardından atıkların azaltılması ve kaynakların daha verimli kullanılması hedefleniyor.

 

Kadın üreticilere yönelik çalışmalar da ilçenin sosyal ve ekonomik hayatında yer buluyor. Göksun Belediyesi’nin güncel faaliyetleri arasında Karaağmet Mahallesi’nde kadın üreticilerle gerçekleştirilen buluşma da yer alıyor.

 

Bunun yanı sıra ilçenin doğal ve sosyal potansiyelini geliştirmeye yönelik çalışmalar da sürdürülüyor. Çardak Mesire Alanı projesi belediyenin devam eden projeleri arasında bulunurken, Göksun’un sosyal yaşam alanlarının geliştirilmesine yönelik farklı yatırımlar da gündemde tutuluyor.

 

“TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZI ANLATTIK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce ise Yeniden Refah Partisi heyetini belediyede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

Cüce, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Hilmi Doğru, Onikişubat İlçe Başkanı Şahin Us, belediye meclis üyeleri ile il ve ilçe teşkilat mensuplarını belediyemizde ağırladık.

 

İlçemizde tamamlanan ve devam eden çalışmalarımız hakkında kendilerine bilgi verdik. Nazik ziyaretleri ve ilçemize gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

AYDOĞAR: GÖKSUN’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİK

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar da Göksun’daki belediye çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Aydoğar’ın daha önce de Başkan Selim Cüce ile birlikte Göksun Mesire Alanı yolunda sürdürülen yol genişletme, aydınlatma ve bisiklet yolu çalışmalarını yerinde incelediği biliniyor.

 

Gerçekleştirilen son ziyarette de Göksun Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden hizmetleri sahada incelenirken, ilçenin geleceğine yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Göksun’da belediye hizmetlerinin yanı sıra kurumlar arası iş birliği ve ortak akıl anlayışının da öne çıkarıldığı görülüyor. Başkan Selim Cüce, daha önce ilçede görev yapmış belediye başkanlarıyla bir araya gelerek Göksun’un geleceğine yönelik istişare toplantısı gerçekleştirmişti.

 

Ziyaret, belediye hizmet alanlarının incelenmesi ve karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI