Bugun...



TOPTAŞ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-02-2024 00:42:19 Tarih: 22-02-2024 23:47

TOPTAŞ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


TOPTAŞ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

 

 

31 Mart’ta yapılacak seçimler için sahadaki çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Mehmet Akif Kısakürek Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi. Çözülmesi gereken sorunları tek tek not alarak en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi.

 

Beraberinde Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Mehmet Akif Kısakürek Caddesi’ne  gelen Başkan Adayı Toptaş, burada esnafın sıcak ilgisi ile karşılaştı.

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Toptaş, bugün Şehrimiz için çok önemli bir gün. Türkoğlu ilçemizde Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından  kurulan uçak ve helikopter parçası üretim tesisinin açılışı gerçekleştirildik. Bu tesis Kahramanmaraş’ımızın ihyası ve inşaası noktasında çok önemli bir tesis. Şehrimizin katma değerini artıracak bir tesis” dedi.

 

Toptaş, Seçim çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. 4 Şubat tarihi itibariyle belediye başkan adaylığımız tanıtımımızı gerçekleştirmiştik ve akabindeki ilk seçim çalışmamıza  Mehmet Ali Kısakürek Caddemiz üzerinde başlamıştık. Tabii burada belirli bir mesafeye kadar gelmiştik. Sonrasında diğer mahallelerimizde de bulunduktan sonra buradaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabii bugün Kahramanmaraş'ımız için de aslında önemli bir gün. Özellikle bugün Türkoğlu organize sanayindeki sanayi yatırımı açılışını gerçekleştirdik.  Öğleden  sonra da burada Mehmet Ali Kısakürek Caddemizdeki esnaflarımızı geziyoruz. Onların hal hatırını soruyoruz. Onlarla hemhal oluyoruz, sıkıntılarını dinliyoruz, dertlerini dinliyoruz. Tabii ki geçen sefer de ifade ettiğimiz üzere Onikişubat bölgemizin  özellikle bu caddemiz  ağır hasar alan, belki de en ağır hasar alan yerlerinden bir tanesi. İnşallah Allah'ın izniyle hem bakanlığımızla birlikte, hem büyükşehir belediyemizle birlikte, hem de ilçe belediyesi olarak bizler  göreve geldiğimizde, buradaki hem yerinde dönüşümlerin hızlanması, hem orta hasarlı  yapıların tabii ki  ruhsatlandırılması hem de burada yer yer  rezerv alan ilan edilerek buradaki yapıların tekrardan yapılarak hem vatandaşlarımızın dairelerine kavuşmalarını hem de ticarethanelerine kavuşmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ben bir kez daha buradaki vatandaşlarımıza tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Ali Kısakürek Caddesinde en büyük sorunun imar ve yerinde  dönüşüm olduğunu belirten Toptaş, Her  caddenin her sokağın kendine ait problemleri var. Ama bu cadde üzerinde konuşacak olursak tabii ki biraz daha ağır hasarı alan bir bölgemiz. İmarla alakalı bazı problemler var. Yerinde dönüşümlerin tekrar hızlanmasıyla alakalı problemler var. Bunları inşallah toparlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI