Bugun...



VALİ ÜNLÜER KAHRAMANMARAŞ BASINI İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ KURMUŞ BULUNUYORUZ

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetimi’nden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-10-2023 00:15:35 Tarih: 11-10-2023 23:57

VALİ ÜNLÜER KAHRAMANMARAŞ BASINI İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ KURMUŞ BULUNUYORUZ

VALİ ÜNLÜER “KAHRAMANMARAŞ BASINI İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ KURMUŞ BULUNUYORUZ”

 

 

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetimi’nden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 

Yapılan Ziyarette Kahramanmaraş Basınının yaşadığı sıkıntılar ve  asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat Depremi sonrası Kahramanmaraş’ta yaşanan sorunlar Vali Mükerrem Ünlüer’e aktarıldı. Vali Ünlüer ise Kahramanmaraş Valiliği olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

VALİ ÜNLÜER “KAHRAMANMARAŞ BASINI İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ KURMUŞ BULUNUYORUZ”

 

Yapılan Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer şunları belirtti “Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti bu gün bir ziyaret gerçekleştirdi. Öncelikle arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretleri için. Konumuz Kahramanmaraş ve sorunları. Kahramanmaraş’ın sorunlarını kendilerinden dinledik. Bizim bilgilerimizi onlarla paylaştık güzel bir ilişki kurmuş bulunuyoruz basınımızla görüş alışverişinde bulunduk diyebiliriz” dedi.

 

VALİ ÜNLÜER “KAHRAMANMARAŞ’TAKİ YIKIMLARDA % 60 SEVİYELERİNDEYİZ”

 

Vali Ünlüer “Kahramanmaraş’taki son durumla alakalı bizler kamuoyuna yıkım ne durumda? Özellikle araçlarla binaların yıkımını az önce bahsettik. Yıkımlarla ilgili % 60 seviyesindeyiz. Biraz önce tabii bir konu daha vardı. Onu konuşmadık ama davalık olan binalarla ilgili biz bir çalışma yapıyoruz. Teknik elemanlarımız eğer yıkılmaması gereken bina kanaatine varırsa biz o binaları yargı sürecinde bırakıp Sürecin sonunda yargıdan çıkacak karara göre yıkım yapacağız. Dolayısıyla %60 seviyesinin, % 100’e ulaşması biraz zaman alacak. Ama bizim yıkılması gereken binalarla ilgili de yıkma işlemlerimiz hızla devam ediyor, devam edeceğiz” dedi.

 

KGC BAŞKANI ÇUHADAR”KAHRAMANMARAŞ’TAKİ BASINIMIZIN ORTAK SIKINTILARINI VE DEPREM SONRASI KAHRAMANMARAŞ’TA YAŞANAN SIKINTILARI VALİMİZE AKTARDIK”

 

 Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Sermet Çuhadar ise şunları belirtti ”Sayın Valimize yeni görevlerinde hayırlı olsun, dileklerinde bulunmak üzere gazeteci arkadaşlarımızla  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti olarak ziyarette bulunduk. Nazik misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş’taki gazetecilerin sorunlarını sayın valimize ilettik. Aynı zamanda bizim bütün gazetecilerin ortak bir sıkıntısı var. Yahut da dileklerimiz var. TOKİ evleriyle ilgili. O konuda sayın valimizi bilgilendirdik. Tabii Sayın Valim buraya geleli 50 gün oldu. Çok zor bir göreve geldi. Ama biz inanıyoruz ki bu sıkıntıları kısa zamanda aşacak ve Maraş için çok faydalı işler yapacağına inanıyoruz. Bunu da yapılan çalışmalar ile ilgili anlatımlarında anladık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Maraş için hayırlısı olur” dedi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI