Bugun...



YAMAN: ORTAK NOKTAMIZ KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmet Akpınar’ı Ziyaret Etti

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2024 10:14:43 Tarih: 29-04-2024 10:06

YAMAN:  ORTAK NOKTAMIZ KAHRAMANMARAŞ

YAMAN:  ORTAK NOKTAMIZ KAHRAMANMARAŞ

 

Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Mehmet Akpınar’ı Ziyaret Etti

 

Kahramanmaraş'ın spor ve toplumsal hayatına önemli katkılar sağlayan Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ali Erbilir ve İlker Yiyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı makamında ziyaret etti.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı seçilen Mehmet Akpınar'a yapılan ziyarette, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri başarı dileklerini iletti. Ziyaret sırasında yapılan görüşmede, Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği'nin birlikte gerçekleştireceği ortak projelerin ana hatları belirlendi.

Dernek Başkanı Halil Yaman, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Akpınar ‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Görüşmede Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneğimizin birlikte yapacağı ortak projelerimizin ana hatlarını kararlaştırdık. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisi Beyefendi bir kişiliğe sahip zamanında Kahramanmaraşspor’umuza da büyük destekler verdiler. Sağ olsunlar bugün burada bizleri ağırladılar. Bizler Kahramanmaraşspor’umuz ve İstiklalspor’umuz için tribünde tek yumruk olacağız. Derneğimizin Amacı Gençleri Kötü yollardan alıp Spora yönlendirmektir. Bizler bu uğurda iyi yollar kat ettik ve Dulkadiroğlu ilçemizde de spora gönül veren binlerce insan var. Bizler Spora gönül veren insanlar olarak şehrimizin takımlarına sahip çıkacağız ve Başkan Akpınar’dan da zaman zaman destek isteyeceğiz. O Da Sağ olsun bize Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yanımızda olduğunu hissettirdi. Amaç Kahramanmaraş olunca ortak noktamız net olarak ortaya çıkmıştır. Bizler Şehrimiz için taş üstüne taş koyanın her zaman yanındayız" dedi.

Mehmet Akpınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraş'ın spor hayatına katkı sağlayan herkesin desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ziyarette, sporun ve gençlerin toplumsal gelişimdeki önemine vurgu yapıldı ve işbirliği için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 




Bu haber 1372 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI