Bugun...



BAŞKAN AKKURT: “HÜKÜMET, YANDAŞLARINI ZENGİN ETMEK İÇİN OPERASYON YAPIYOR”

Milli Yol Partisi Onikiubat İlçe Başkanı Ali Akkurt, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin ve toplumsal huzursuzluğun, halkın hayatını olumsuz etkileyen en büyük mesele olduğunu vurguladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-03-2025 07:51:12 Tarih: 19-03-2025 22:40

BAŞKAN AKKURT: “HÜKÜMET, YANDAŞLARINI ZENGİN ETMEK İÇİN OPERASYON YAPIYOR”

BAŞKAN AKKURT: “HÜKÜMET, YANDAŞLARINI ZENGİN ETMEK İÇİN OPERASYON YAPIYOR”

Milli Yol Partisi Onikiubat İlçe Başkanı Ali Akkurt, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizin ve toplumsal huzursuzluğun, halkın hayatını olumsuz etkileyen en büyük mesele olduğunu vurguladı. Akkurt, ülkenin gerçek gündeminin ekonomi olması gerektiğini belirterek, mevcut hükümetin bu gündemi göz ardı ettiğini ve sadece belirli bir grubun çıkarları için hareket ettiğini ifade etti.

 

deneme bonusu veren siteler

“HÜKÜMET, YANDAŞLARINI ZENGİN ETMEK İÇİN OPERASYON YAPIYOR”

 

Akkurt yaptığı açıklamada, hükümetin ekonomiye dair atması gereken adımları atmadığını ve bunun yerine, sadece yandaşlarını zengin etmeye yönelik adımlar attığını dile getirdi. Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında endişelerini dile getiren Akkurt, döviz kurları ve altın fiyatlarındaki artışa dikkat çekerek şu şekilde konuştu:

"Ülkenin gerçek gündemini ekonomiden yana kullanmayan hükümet, yine bir kaç yandaşı zengin etmek için operasyon yapıyor. Dolar, Euro, altın uçuşa geçti, borsa ise çöküşe gidiyor. Yapılanlar halkımıza haksızlık, yapılanlar hukuksuzluk. Bu ülkede her şeyin düzelmesi için artık adaletin sağlanması gerekir."

 

"ÜLKENİN ÜZERİNDEKİ KARA LEKELERİ ÇEKİN"

 

Akkurt, hükümete çağrıda bulunarak, Türkiye'nin üzerindeki kara lekelerin temizlenmesi gerektiğini belirtti. "İnsanlar refah istiyor, huzur istiyor, güven istiyor ve gelecek istiyor," diyen Akkurt, şu şekilde devam etti:

 

"Bu ülkenin halkı, uzun yıllardır ekonomik ve sosyal sıkıntılarla boğuşuyor. Ülkenin üzerindeki kara lekelerden bir an önce arınması gerekiyor. Artık insanlar daha fazla beklemek istemiyor. Refah, huzur, güven ve gelecek isteyen halk, en temel hakları olan bu talepleri istiyor."

 

“İSYANLAR ÇIKARTMAYA ÇALIŞANLARA DİKKAT EDİN”

 

Akkurt, son günlerde ülke içinde yaşanan kargaşa ortamına da değindi. İçinde bulundukları kriz ortamında isyanlar çıkarmaya çalışan grupların ülkenin huzurunu tehdit ettiğini belirten Akkurt, "Bu ülke, çok darbelerle mücadele etti. En yakını ise geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen FETÖ darbesiydi. Hangi hükümetle ya da hangi sivil yapılarla karşı karşıya olduğumuz önemli değil, artık halk gerçekten huzur istiyor. Güven istiyor. Gelecek istiyor," şeklinde konuştu.

 

“SANDIĞI GETİRİN, HALK CEVABI VERSİN”

 

Akkurt, halkın taleplerinin artık göz ardı edilemeyecek seviyeye geldiğini ifade ederek, hükümete sert eleştirilerde bulundu. "Eğer mevcut hükümet bu talepleri karşılayamıyorsa, sandığı getirsin," diyen Akkurt, halkın gerçek cevabını vermesi gerektiğini söyledi:

 

"Yapmıyorsanız sandığı getirin, halk cevabı versin. Bu ülkenin insanı her şeyin farkında. İnsanlar, çözüm arayışında. Artık bir an önce çözüm üretmek gerekiyor. Hükümetin halkı dinlemesi, bu ülkenin ekonomik ve sosyal sorunlarını çözmesi şart."

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI