Bugun...



BAŞKAN AKPINAR, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BÖLGESİNDE BULUNAN MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Heyecan Bahçesi’nde ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-10-2024 12:39:23 Tarih: 19-10-2024 12:32

BAŞKAN AKPINAR, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BÖLGESİNDE BULUNAN MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKPINAR, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA BÖLGESİNDE BULUNAN MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Heyecan Bahçesi'nde ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Akpınar, muhtarların bu özel gününü kutlayarak, yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir unsuru ve mahallelerin sesi olduğunu vurguladı.

 

 

Başkan Akpınar konuşmasında, muhtarların vatandaşla devlet arasında önemli bir köprü hakkının çalındığını belirtti. “Yerel yönetimlerin en güçlü destekçileri olan siz değerli muhtarlarımız, mahallelerimizin gözü ve kulağısınız. Halkımızın özelliklerini kişileri olarak değiştiririz büyük. Hep birlikte el ele vererek Dulkadiroğlu halkına en iyi hizmeti sunmaya devam ederek katkıda bulundu”.

 

 

“SEÇİLMİŞ KİŞİLER, MİLLETİN YÜKÜNÜ OMUZLAYANLARDIR”

 

Muhtarların seçimiyle seçilmiş kişilerin olduğunu belirten Başkan Akpınar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Muhtar'ın, Arapça kökenli olup 'seçilmiş' anlamına gelir. Ancak Peygamber Efendimiz'in (SAV) buyurduğu gibi, en seçkin kişi olmak, aynı zamanda milletin omuz omuza vermektir. Yönetici ya da muhtar olmak, halka hizmet etmek demektir. Peygamber Efendimiz'in Hadis-i Şerifinde, 'Sizin en hayırlılarınız, insanlara hizmet edeninizdir.' buyurulmuştur. Bu anlayışla, sorumluluğumuzun altında ona bir göz eşit hizmet sunmak zorundayız. Siz muhtarlarımız da mahallelerinizde milletin efendisi ve hizmetkârısınız.”

 

 

Başkan Akpınar, muhtarlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdürerek Dulkadiroğlu'nu daha çok terapiyi taşımayı hedeflediklerini belirtti.

 

 

Etkinlikte muhtarlar da söz alarak, Başkan Akpınar'a teşekkürlerini iletti ve yerel hizmetleri daha etkin bir şekilde sürdürmek için desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

 


Başkan Akpınar, konuşmasının ardından muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek programı sonlandırdı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI