Bugun...



BAŞKAN ALİ AKKURT: "ARTIK SÖZ DEĞİL, İCRAAT ZAMANI!"

Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Akkurt, İstanbul’a adeta çıkarma yaptı. İl yönetimiyle birlikte İstanbul’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştiren Akkurt, Kahramanmaraşlı derneklerle istişarelerde bulunarak önemli mesajlar verdi. “İstanbul’da Kahramanmaraş lobisi artık güçlü bir şekilde ayağa kalkmalı” diyen Ali Akkurt, hemşehrilerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2025 09:54

BAŞKAN ALİ AKKURT:

BAŞKAN ALİ AKKURT: "ARTIK SÖZ DEĞİL, İCRAAT ZAMANI!"

Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Akkurt, İstanbul’a adeta çıkarma yaptı. İl yönetimiyle birlikte İstanbul’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştiren Akkurt, Kahramanmaraşlı derneklerle istişarelerde bulunarak önemli mesajlar verdi. “İstanbul’da Kahramanmaraş lobisi artık güçlü bir şekilde ayağa kalkmalı” diyen Ali Akkurt, hemşehrilerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

250 BİN KAHRAMANMARAŞLI İSTANBUL’DA YAŞIYOR, ANCAK TEMSİLİYET YETERSİZ!

 

Başkan Ali Akkurt, İstanbul’da yaklaşık 250 bin Kahramanmaraşlı vatandaşın yaşadığını ve 30’a yakın Kahramanmaraş derneği ile federasyonun bulunduğunu hatırlatarak, “Bu büyük nüfusa rağmen temsiliyetimiz yok denecek kadar az” dedi. Özellikle belediye meclislerinde ve yönetim kadrolarında Kahramanmaraşlıların sayısının artması gerektiğini vurguladı.

 

“KAHRAMANMARAŞ EVİ” İÇİN ORTAK ÇAĞRI: BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ!

 

Topkapı Sarayı yakınlarında bulunan Göksunlular Derneği Başkanı Hayrullah Doğan’ı ziyaret eden Ali Akkurt, burada da önemli bir çağrıda bulundu:


“İstanbul’da tüm Kahramanmaraş derneklerini bir çatı altında toplayacak, şehrimize yakışan büyük bir ‘Kahramanmaraş Evi’ projesine ihtiyaç var. Bu konuda defalarca girişimde bulunduk ama siyasiler sadece söz verip takip etmediler. Artık somut adım atmanın zamanı geldi.”

 

“İSTANBUL’U NEDEN HEP BAŞKALARI YÖNETİYOR?”

 

Ali Akkurt, İstanbul’da özellikle Karadeniz lobisinin aktif olduğuna dikkat çekerek, “Neden İstanbul’un birkaç belediyesinde Kahramanmaraşlı belediye başkanlarımız, başkan yardımcılarımız yok? 3 dönemdir belediye meclis üyesi sayımız çok düşük. Sadece Üsküdar Belediyesi’nde 1 CHP'li hemşehrimiz mecliste yer alıyor. Bu tabloyu değiştirmeliyiz.” dedi.

MERHUM ALİ DOĞAN’I ANDI: “YENİ BİR ABİ FİGÜRÜNE İHTİYACIMIZ VAR”

 

Ali Akkurt, geçmişte İstanbul’daki Kahramanmaraşlılar için büyük bir destek olan ve bakanlık yapmış merhum Ali Doğan’ı da anarak şunları söyledi:


“İstanbul’da bir zamanlar Ali Doğan gibi güçlü bir abi figürümüz vardı. Şimdi de böyle bir lidere ihtiyacımız var. Mehmet Sabancı başkanım İstanbul Kahramanmaraş Gücü’nü oluşturmaya çalışıyor. Ancak daha fazlasına ihtiyaç var. Mevcut yapılanmalarla bu yükü taşımak mümkün değil.”

 

“ARTIK BİRLİKTE KAHRAMANMARAŞ OLMANIN ZAMANI”

 

Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Akkurt, İstanbul ziyaretlerinin ardından şu mesajla çağrısını yineledi:
“Artık hepimiz aynı hedef için birleşmeliyiz. Dernekler sadece seçimden seçime hatırlanan yapılar olmaktan çıkmalı. İstanbul’da Kahramanmaraş lobisini güçlü bir şekilde ayağa kaldırarak, hak ettiğimiz temsiliyeti ve saygınlığı birlikte sağlayabiliriz. Yeter artık, birlikte Kahramanmaraş olma zamanı!”

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI