Bugun...



BAŞKAN ALİ AKKURT: “DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


facebook-paylas
Tarih: 15-07-2025 11:20

BAŞKAN ALİ AKKURT: “DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

BAŞKAN ALİ AKKURT: “DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Milli Yol Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Ali Akkurt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Akkurt, mesajında 15 Temmuz’un milletin iradesiyle yazılmış bir destan olduğunu belirterek, şehitleri rahmetle andı, gazilere minnet duygularını iletti.

 

“15 TEMMUZ, TÜRK MİLLETİNİN İRADEYE SAHİP ÇIKTIĞI GÜNDÜR”

 

Başkan Ali Akkurt, 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ terör örgütünün gerçekleştirmeye çalıştığı hain darbe girişiminin, Türk milletinin birlik ve beraberliği sayesinde başarısızlığa uğradığını ifade etti.


“15 Temmuz, sadece bir darbe girişiminin engellendiği değil, aynı zamanda milletimizin demokrasiye olan inancını dünyaya haykırdığı gündür.” diyen Akkurt, bu direnişin tarihe altın harflerle yazıldığını vurguladı.

 

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ”

 

Ali Akkurt mesajının devamında şunları kaydetti:


“Ülkemizin bekası için canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz’un yıldönümünde, milletimizin gösterdiği direnişi unutmamak ve unutturmamak hepimizin sorumluluğudur.”

 

“DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Milli Yol Partisi olarak her zaman milli iradenin ve demokrasinin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Akkurt, “Ülkemizi bölmek isteyen her türlü kirli yapının karşısında olmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz ruhu, milli duruşumuzun en güçlü simgelerindendir.” ifadelerini kullandı.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI