Bugun...



BAŞKAN ALİ AKKURT: MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜYOR: SAHADAYIZ, HAZIRIZ!

Kahramanmaraş’ta teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Milli Yol Partisi, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Fiskeci Külliyesi'nde bir araya geldi. Duayen gazeteci Mehmet Fiskeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda, şehrin gündemine ve parti çalışmalarına dair önemli değerlendirmeler yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-09-2025 23:17:57 Tarih: 03-09-2025 23:08

BAŞKAN ALİ AKKURT: MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜYOR: SAHADAYIZ, HAZIRIZ!

BAŞKAN ALİ AKKURT: MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ’TA BÜYÜYOR: SAHADAYIZ, HAZIRIZ!

 

Kahramanmaraş’ta teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Milli Yol Partisi, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Fiskeci Külliyesi'nde bir araya geldi. Duayen gazeteci Mehmet Fiskeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda, şehrin gündemine ve parti çalışmalarına dair önemli değerlendirmeler yapıldı.

 

Kahvaltı programına, Milli Yol Partisi İl Başkanı Ali Akkurt, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Adnan Bayraktar, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yüce, Onikişubat İlçe Başkanı Fatih Bulut, Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Bozyiğit, Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Tevfik Yüce, Onikişubat İlçe Sekreteri Edanur Kıvrak ve memleket46.com haber sitesi imtiyaz sahibi Bilal Evran katıldı.

 

 

SAMİMİ ATMOSFERDE GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

 

Fiskeci Külliyesi'nde gerçekleşen program, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken, katılımcılar şehirdeki siyaset, yerel hizmetler ve teşkilat faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Milli Yol Partisi İl Başkanı Ali Akkurt, programda yaptığı açıklamalarda önemli mesajlar verdi.

 

 

ALİ AKKURT: “KAHRAMANMARAŞ’TA YENİ BİR SİYASİ RÜZGÂR ESTİRİYORUZ”

 

Milli Yol Partisi’nin şehirde kısa sürede önemli bir ivme kazandığını ifade eden İl Başkanı Ali Akkurt, şunları söyledi:

 

“Kahramanmaraş'ta Milli Yol Partisi olarak yeni bir siyasi rüzgarın çıkmasına vesile olduk. Genel Başkanımız Remzi Çayır'ın ilimizi ziyareti ve il binamızın açılışıyla birlikte teşkilat yapılanmamızı hızla tamamladık. Muhsin Yazıcıoğlu’nun vuslat kurultayını da Kahramanmaraş’ta düzenleyerek önemli bir sürece imza attık. Katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

 

Kentin siyasi zemininin uzun süredir boş olduğunu belirten Akkurt, bu boşluğu doldurmak adına güçlü bir kadro kurduklarını söyledi:

 

“Kahramanmaraş’ta sokak başkanlarına kadar inen bir teşkilatlanma modelimiz var. Bu model, sahada aktif olmamıza ve eksiklikleri yerinde tespit etmemize olanak tanıyor. Mahalle başkanlarımız sayesinde sorunları direkt belediye ve ilgili kurumlara iletiyor, çözüm için katkı sağlıyoruz. Bu yapıyı oluşturmak bizim için bir onur.”

 

Akkurt, ayrıca sahalardan çekilmeyeceklerini belirterek, “Her gün farklı bir noktada halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Samimiyetle herkesi kucaklayacağız,” dedi.

 

 

KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZLEM YÜCE: “KADINLARIN GÜCÜNÜ HAREKETE GEÇİRDİK”

 

Programda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yüce, teşkilat çalışmalarının kendisi için hem sosyal hem de psikolojik anlamda çok değerli olduğunu dile getirdi.

 

“Daha önce halı yıkama ve temizlik firması işletiyordum. Ali Başkan’ın teşvikiyle bu göreve başladım. Zamanla rahatsızlığımı bile unuttum bu tempoda çalışmak bana çok iyi geldi. Kadınlar olarak sahadayız, programlarımız yoğun geçiyor. Her sabah ‘Acaba bugün nereye gideceğiz?’ diye güne başlıyoruz. Kadınlarımızın ilgisi çok yüksek. Farklı siyasi görüşlerden birçok kadın, bize katılmak istediğini söylüyor. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

 

 

FATİH BULUT: “ONİKİŞUBAT’TA SAHA ÇALIŞMALARIMIZ SÜREKLİ DEVAM EDİYOR”

 

Onikişubat İlçe Başkanı Fatih Bulut ise konuşmasında ilçe teşkilatının sahadaki faaliyetlerine dikkat çekti:

 

“İlçemizde sürekli halkımızla iç içeyiz. Vatandaşın derdini dinliyor, taleplerini not alıyoruz. Mahalle ziyaretleri, esnaf buluşmaları ve halk toplantılarıyla aktif bir teşkilat yapısı oluşturduk. Bu doğrultuda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”

 

Toplantıya ev sahipliği yapan Mehmet Fiskeci, hem gazetecilik deneyimi hem de ev sahipliğiyle katılımcılardan takdir topladı. Ayrıca, memleket46.com imtiyaz sahibi Bilal Evran da programda hazır bulunarak, siyasi çalışmalarla ilgili gelişmeleri yerinden takip etti.

 

 

MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ’TA YÜKSELİYOR

 

Milli Yol Partisi'nin Kahramanmaraş teşkilatı, yaptığı çalışmalarla şehirde dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle sokak başkanlığı uygulaması, yerelde halkla daha güçlü bir bağ kurulmasına katkı sağlıyor. İl ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte kadınların da aktif görev aldığı yapıda, parti sahada her geçen gün daha görünür hale geliyor.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI