|
Tweet |
BAŞKAN BULUNTU: TÜRK İŞ DÜNYASI İÇİN BÜYÜK GURUR KAYNAĞI
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu, Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanlığı’na yeniden seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretinde konuşan Başkan Buluntu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığı’na yeniden seçilmesinin Türk iş dünyası için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Buluntu, “Türk iş dünyasının küresel düzeydeki güçlü sesi olan Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bu önemli göreve yeniden seçilmesi bizleri onurlandırmıştır. Bu gelişmenin, iş dünyamızın uluslararası alanda daha da güçlenmesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine başarılar dilerim” dedi.
Başkan Buluntu’nun tebrik mesajı, Hisarcıklıoğlu’nun liderliğinde TOBB’un küresel iş dünyasında daha da etkin olacağına olan inancını ifade etti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti ve tüm iş dünyasına katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.