Bugun...



BAŞKAN GÜZEL: “ÜRETİCİMİZİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKMAK MİLLİ GÖREVİMİZDİR”

Kahramanmaraş Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Güzel, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-06-2025 14:17:24 Tarih: 06-06-2025 14:15

BAŞKAN GÜZEL:  “ÜRETİCİMİZİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKMAK MİLLİ GÖREVİMİZDİR”

BAŞKAN GÜZEL:  “ÜRETİCİMİZİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKMAK MİLLİ GÖREVİMİZDİR”

 

Kahramanmaraş Damızlık  Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Güzel, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Güzel, mesajında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerken, üreticilerin ve vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladı.

 

Kahramanmaraş’ta hayvancılığın gelişmesi için önemli çalışmalara imza atan Başkan Yunus Güzel, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

“Kurban Bayramı, milletimizin manevi değerlerini en yoğun şekilde yaşadığı, yardımlaşma ve paylaşma duygularının pekiştiği müstesna günlerden biridir. Bu anlamlı bayramda tüm vatandaşlarımızın huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Aynı zamanda kurbanlık hayvan üretiminde büyük emek harcayan yetiştiricilerimize de kolaylıklar diliyor, alın teriyle üretim yapan tüm çiftçilerimizi gönülden selamlıyorum.”

 

Başkan Güzel, “Kurban ibadetinin usulüne uygun şekilde yerine getirilmesi hem dini hem de hijyenik açıdan büyük önem taşımaktadır. Bu konuda hem üreticilerimizin hem de alıcıların dikkatli ve bilinçli hareket etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kahramanmaraş Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Güzel, bayram vesilesiyle bir kez daha yerli üretimin desteklenmesi gerektiğini hatırlattı. Türkiye’de hayvancılığın güçlenmesi için devletin sağladığı teşvik ve desteklerin önemine değinen Güzel, “Yerli üreticilerimizin emeğine sahip çıkmak, kaliteli ve sağlıklı et tüketiminin temelidir.” Dedi.

 

Başkan Yunus Güzel, mesajını şu sözlerle tamamladı:

 

“Başta yetiştiricilerimiz ve üreticilerimiz olmak üzere tüm Kahramanmaraş halkının ve aziz milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın sağlık, huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini diliyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI