jojobet
Bugun...



BAŞKAN İKİZER, ÖNCE YEMEK KUYRUĞUNA GİRDİ, SONRA İSE ORUCUNU HALKLA BİRLİKTE AÇTI

Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu en güzel şekilde yaşatmak adına örnek bir davranış sergiledi.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2025 20:30

BAŞKAN İKİZER, ÖNCE YEMEK KUYRUĞUNA GİRDİ, SONRA İSE ORUCUNU HALKLA BİRLİKTE AÇTI

BAŞKAN İKİZER, ÖNCE YEMEK KUYRUĞUNA GİRDİ, SONRA İSE ORUCUNU HALKLA BİRLİKTE AÇTI

 

Haber: Bilal EVRAN

Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu en güzel şekilde yaşatmak adına örnek bir davranış sergiledi.

 

 

Başkan İkizer, Pazarcık Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek, önce vatandaşlarla birlikte yemek kuyruğuna girdi, sonra ise orucunu halkla birlikte açtı.

 

İFTAR ÇADIRINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTARINI AÇTI

 

Ramazan ayının dokuzuncu gününde düzenlenen iftar programına katılan Başkan İkizer, yemek kuyruğuna girerek yemeğini kendi alıp, vatandaşlarla birlikte sofrayı paylaştı. Başkan İkizer'e, Cumhuriyet Halk Partisi Pazarcık İlçe Başkanı Bayram Kunduru da eşlik etti. Birlik ve dayanışma mesajları veren Başkan İkizer, "Bolluğun, bereketin, yardımlaşma ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan ayında hemşehrilerimizle birlikte olmak bizler için büyük bir mutluluk" ifadelerini kullandı.

 

 

PAYLAŞMA VE BİRLİKTELİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Başkan İkizer, iftar çadırında vatandaşlarla sohbet ederek, onların taleplerini dinledi. Ramazan ayının paylaşma ve birlikteliğin en güzel yaşandığı zamanlardan biri olduğunu vurgulayan İkizer, “Biz de Pazarcık Belediyesi olarak her gün iftar çadırımızda vatandaşlarımızı ağırlıyor, sofralarımızı birlikte paylaşıyoruz. Bugün burada vatandaşlarımızla orucumuzu birlikte açmak bizim için büyük bir mutluluk. Tüm hemşehrilerimizin dualarının ve oruçlarının kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

BİRLİKTE İFTAR, BİRLİKTE GÜÇLÜ TOPLUM

 

Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, bu anlamlı günde halkla iç içe olmanın önemine de dikkat çekerek, Ramazan’ın sadece oruç tutma değil, aynı zamanda dayanışma, yardımlaşma ve toplumsal bütünleşme ayı olduğunu belirtti. İkizer, “Bu mübarek Ramazan ayında, sevgi, barış ve hoşgörü dünyamıza hakim olsun” diyerek Ramazan’ın ruhunu bir kez daha vurguladı.

 

 

Başkan Haydar İkizer, Ramazan ayında halkla kurduğu sıcak bağlarla örnek bir liderlik sergileyerek, belediyeciliğin sadece hizmet değil, aynı zamanda halkın yanında olmayı ve onları anlamayı gerektirdiğini bir kez daha gösterdi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI