Bugun...



BAŞKAN KARAOĞLAN: SEVGİYİ VE HEYECANI YENİDEN YAŞAMANIN VAKTİ GELDİ

Kahramanmaraş futbol camiası, yeni sezon heyecanıyla buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2024 11:54

BAŞKAN KARAOĞLAN: SEVGİYİ VE HEYECANI YENİDEN YAŞAMANIN VAKTİ GELDİ

BAŞKAN KARAOĞLAN: SEVGİYİ VE HEYECANI YENİDEN YAŞAMANIN VAKTİ GELDİ

Kahramanmaraş futbol camiası, yeni sezon heyecanıyla buluşuyor. Kahramanmaraş Merkez ve ilçelerinde oynanacak olan 8 karşılaşma ile 1. Amatör Küme Futbol Ligi start alacak. A ve B Grubu olmak üzere toplam 18 takımın yer aldığı bu sezonda, takımlar şampiyonluk mücadelesi verecekler. Kahramanmaraş’ın çeşitli bölgelerinden gelen amatör futbol takımları, lig boyunca kıyasıya bir rekabetin içinde olacak.

 

 

Ligin başlaması dolayısıyla Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ekrem Karaoğlan, amatör futbol ve kulüplerin önemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Karaoğlan, Kahramanmaraş’ta sporun gelişmesi ve amatör kulüplerin desteklenmesi konusunda duyduğu mutluluğu ifade ederken, amatör futbolun Kahramanmaraş’ta daha da büyümesi için el birliğiyle çalışılması gerektiğini vurguladı.

 

BAŞKAN KARAOĞLAN: "AMATÖR KULÜPLERİMİZİN YANINDA OLMALIYIZ"

 

Başkan Ekrem Karaoğlan, amatör sporun Kahramanmaraş’taki gençler için ne kadar hayati bir rol oynadığını belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

 


"Amatör futbol bizim için çok önemli. Amatör kulüplerimiz, gençlerimize futbol oynama imkânı sunan, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan ve sporun disiplinini öğreten birer okul gibidir. Bu kulüpler, yalnızca sporun değil, aynı zamanda toplumsal birlik ve beraberliğin de simgesi. Kahramanmaraş’ta büyük bir amatör futbol sevgisi var. Şimdi bu sevgiyi ve heyecanı yeniden yaşamanın vakti geldi. Şehrimizde sporun gelişmesi için yerel yönetimlerden iş insanlarına kadar herkesin amatör kulüplerimize destek olması gerektiğini düşünüyorum."

 

AMATÖR KULÜPLERİMİZE DESTEK VEREN BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

 

Başkan Karaoğlan, sözlerine devam ederken özellikle Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Kahramanmaraş’ta amatör kulüplere destek olan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. "Bu destekler olmasa, amatör kulüplerimizin bu noktaya gelmesi oldukça zor olurdu. Yerel yönetimlerimizin ve belediye başkanlarımızın amatör spora verdikleri destekleri görmekten mutluyuz. Bu desteklerin artarak devam etmesini diliyoruz," dedi. Karaoğlan, amatör futbolun desteklenmesinin şehrin geleceği için de önemli olduğunu belirterek, gençlerin sporla iç içe olması ve kötü alışkanlıklardan uzak kalması için sporun önemini bir kez daha hatırlattı.

 

LİGDE TOPLAM 18 TAKIM MÜCADELE EDECEK

SR.

 

TAKIMLAR

 

 

1

AFŞİN BLD.SPOR

2

AFŞİNSPOR

3

ARSAN SÜMERSPOR

4

BERTİZSPOR

5

ÇAĞLAYANCERİT BELEDİYESPOR

6

ÇIRAĞIN GROUP BÜYÜKSIRSPOR

7

FERHUŞ KARACASUSPOR

8

GÖKSUN ÜLKÜSPOR

9

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş

10

KARAZİYARETSPOR

11

KOÇ CRİSTALSPOR

12

KURTULUŞ 1920 SPOR

13

MAĞRALI FİDANSPOR

14

ONİKİŞUBAT İDMANYURDUSPOR

15

PAZARCIK AKSUSPOR

16

TURKUAZSPOR

17

TÜRKOĞLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR

18

ULUDAZSPOR

 

LİG HEYECANI BAŞLIYOR

 

Ligin açılış maçları 20 Ekim 2024 tarihinde oynanacak. Hem A Grubu hem de B Grubu’nda heyecan dorukta olacak. İşte A Grubu'nda oynanacak ilk maçlar:

 

  • Kurtuluş 1920 Spor ile Çağlayancerit Belediyespor saat 14:00’te karşılaşacak.
  • Aynı saatte Pazarcık Aksuspor, Türkoğlu Gençlerbirliği Spor ile mücadele edecek.
  • Saat 18:00’de Turkuazspor ile Bertizspor karşı karşıya gelecek.
  • Günün son maçında ise saat 19:00’da Karaziyaretspor, Onikişubat İdmanyurduspor ile kozlarını paylaşacak.
  •  

B Grubu'nda ise şu karşılaşmalar oynanacak:

 

  • Arsan Sümerspor ile Uludazspor saat 12:00’de sahaya çıkacak.
  • Saat 13:00’te ise Afşinspor ve Çırağın Group Büyüksırspor mücadelesi izleyicilerle buluşacak.
  • Koç Cristalspor, saat 15:00'te Afşin Belediyespor ile karşılaşacak.
  • Günün kapanış maçı ise saat 16:00'da Kahramanmaraşspor A.Ş ile Göksun Ülküspor arasında oynanacak.

 

YENİ SEZONLA İLGİLİ UMUTLAR YÜKSEK

 

Başkan Karaoğlan, yeni sezondan beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti. "Kahramanmaraş Amatör Ligi her geçen yıl daha da gelişiyor ve büyüyor. Amatör kulüplerimiz ciddi bir emek sarf ediyorlar ve şampiyonluk mücadelesi için hazırlar. Biz de Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, kulüplerimizin her zaman yanındayız. Bu sezonun centilmenlik içinde geçmesini ve tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

 

Yeni sezonda büyük bir mücadeleye sahne olacak olan Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Futbol Ligi, amatör futbol severler için heyecan dolu anlar yaşatacak. Başkan Ekrem Karaoğlan’ın da vurguladığı gibi, şehrin amatör kulüplerine verilen destekler arttıkça Kahramanmaraş’ın futbol sahalarındaki gücü de daha da artacak.

Haber: Bilal EVRAN







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI