Bugun...



BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ KADİR KURTUL, ŞEHRİN SANAYİ VE İSTİHDAMINA YÖN VEREN BİR LİDER

Kahramanmaraş iş dünyasının önde gelen isimlerinden, sanayi ve istihdama yaptığı yatırımlarla geniş kitlelerin takdirini kazanan İskur Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-06-2025 17:56:35 Tarih: 04-06-2025 17:35

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ  KADİR KURTUL, ŞEHRİN SANAYİ VE İSTİHDAMINA YÖN VEREN BİR LİDER

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ  KADİR KURTUL, ŞEHRİN SANAYİ VE İSTİHDAMINA YÖN VEREN BİR LİDER

 

 

Kahramanmaraş iş dünyasının önde gelen isimlerinden, sanayi ve istihdama yaptığı yatırımlarla geniş kitlelerin takdirini kazanan İskur Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, birliğin il temsilcisi Osman Okumuş ve birlik üyeleriyle verimli ve samimi bir sohbet ortamı oluştu.

 

 

“KADİR KURTUL, ŞEHRİN SANAYİ VE İSTİHDAMINA YÖN VEREN BİR LİDER”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş İl Temsilcisi Osman Okumuş, iş insanı Kadir Kurtul’un şehir için taşıdığı değeri şu sözlerle ifade etti:

 

“Bugün burada sadece bir iş insanını değil, şehrimize kalben bağlı bir büyüğümüzü ağırladık. Kadir Kurtul, makam ve mevki gözetmeden Kahramanmaraş’a hizmet eden örnek bir isimdir. Türkoğlu’nda sanayinin gelişmesi için birlikte attığımız adımlar, onun vizyoner liderliğini açıkça göstermektedir. Deprem ve seçim sonrası bu gibi zamanlarda bizleri ziyaret etmesi, vefasının ve memleket sevgisinin bir göstergesidir. Özel sektöre, sivil toplum kuruluşlarına ve spora verdiği destek, takdire şayandır. Bugünkü ziyaretiyle bizleri onurlandırdı.”

 

 

  1. KADİR KURTUL: “BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ŞEHİRLERİN HAFIZASIDIR”

İskur Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, geçmişte görev yapmış belediye başkanlarının şehirlerin hafızasında önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Kurtul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Belediyecilik hizmeti, şehirlerin kimliğini oluşturan en temel unsurlardandır. Burada bir araya geldiğimiz kıymetli başkanlarımız, geçmişte görev yaptıkları süre boyunca Kahramanmaraş’a önemli katkılar sundular. Başkan Osman Okumuş’un Türkoğlu’nun gelişimine sağladığı katkılar da herkesin malumudur. Kendisine ve bu çatı altında bulunan tüm başkanlarımıza şehrimize olan emekleri için teşekkür ediyorum.”

 

 

ŞEHRİN KALKINMASI İÇİN ORTAK AKIL

 

Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içinde Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal kalkınmasına nasıl daha fazla katkı sunabileceği konusu ele alındı. Katılımcılar, şehrin geleceğini inşa ederken ortak akıl ve birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

 

Bu anlamlı buluşmada, geçmiş hizmetlerin değerinin bilinmesi ve gelecekte atılacak adımlar için ilham alınması gerektiği dile getirildi. Ziyaret, yerel yönetimlerle iş dünyası arasındaki bağları güçlendirme adına önemli bir adım oldu.

 

A. Kadir Kurtul’un Türkiye Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği bu ziyaret, yalnızca bir nezaket ziyareti olmanın ötesinde ortak geçmişin hatırlanması, geleceğe dair iş birliği fırsatlarının konuşulması ve şehrin birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir mesaj taşıdı.

 

Ziyarete katılan belediye başkanları ve birlik üyeleri, bu tür buluşmaların toplumsal dayanışma ve şehir vizyonunun geliştirilmesi açısından kıymetli olduğunu belirtti. Katılımcılar, A. Kadir Kurtul’a teşekkür ederek, bu tür anlamlı temasların artarak devam etmesini temenni ettiler.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI