|
Tweet |
BAŞKAN VAHİT DEMİRÖZ “BİRLİK VE BERABERLİK TEMEL HEDEFİMİZDİR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, 2025 yılı dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Demiröz, mesajında hem yerel hem de ulusal düzeyde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Kahramanmaraş’ın her kesimine sevgi ve saygı dolu dileklerde bulundu.
Başkan Demiröz, mesajında yeni yılın getirdiği umut ve heyecanı paylaşarak şu ifadelere yer verdi:
“Değerli hemşehrilerim, kıymetli Kahramanmaraş halkı, bir yılı daha geride bırakırken yeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 2024 yılında yaşanan tüm zorlukları ve güzellikleri geride bırakıp, 2025 yılına yepyeni umutlarla adım atıyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”
“BİRLİK VE BERABERLİK TEMEL HEDEFİMİZDİR”
Başkan Demiröz, mesajında Kahramanmaraş halkının her kesimine seslenerek şu sözlerle devam etti:
“Başta tüm siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarının değerli başkan ve temsilcileri, esnaflarımız, basın mensuplarımız ve kıymetli hemşehrilerimiz olmak üzere herkesin yeni yılını içtenlikle kutluyorum. Hep birlikte daha güzel bir Kahramanmaraş ve daha güçlü bir Türkiye için el ele vermeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik temel hedefimizdir. Bu doğrultuda, 2025 yılında da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”
KAHRAMANMARAŞ İÇİN YENİ PROJELERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ VAR
Hüseyin Vahit Demiröz, mesajının devamında Kahramanmaraş için planlanan projelere de değindi. 2025 yılının, şehirde ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimin daha da hızlanacağı bir yıl olacağını belirterek şunları kaydetti:
“Kahramanmaraş’ımız için daha yapacak çok işimiz, gerçekleştireceğimiz pek çok projemiz var. 2025 yılında da şehrimizin kalkınması, insanlarımızın refahının artması ve geleceğe umutla bakması için çalışmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman halkımızın yanında olacağız.”
YENİ YIL DİLEKLERİYLE MESAJINI TAMAMLADI
Başkan Demiröz, mesajını yeni yılın barış ve huzur dolu geçmesi dileğiyle tamamladı. Şehrin tüm paydaşlarına teşekkür eden Başkan, “Kahramanmaraş’ımızın değerli insanlarıyla birlikte her zaman daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum. 2025 yılının hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl temenni ediyorum,” dedi.
Başkan Demiröz’ün açıklamaları, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2025 yılında da Kahramanmaraş için etkin çalışmalar yürüteceğine işaret ediyor. Parti, hem yerel hem de genel ölçekte güçlü bir vizyonla yoluna devam edecek.