|
Tweet |
CHP KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI ÜNAL ATEŞ, ELBİSTAN’DA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Elbistan’da gerçekleştirilen geniş katılımlı bir toplantıda partililerle buluştu.
Toplantı, yerel parti yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar hedefi ve yerel politikalarına dair kapsamlı değerlendirmeler yapıldığı bir ortam sundu. Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz ve Elbistan İlçe Başkanı Onur Gürbüz’ün de yer aldığı buluşmada, katılımcılar CHP’nin hedeflerine olan inançlarını dile getirdi.
.jpg)
PARTİLİLERİN İLGİ VE MORALİ YÜKSEK
CHP İl Başkanı Ünal Ateş, Elbistan’daki parti üyelerinin gösterdiği ilgiden ve toplantının yoğun katılımından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Ateş, partisinin içindeki moral ve motivasyonun yüksek olduğunu vurgularken, bu güçlü birlikteliğin CHP’nin iktidar hedefine ulaşma yolundaki kararlılığına büyük katkı sağladığını söyledi.
Toplantıda bir konuşma yapan Ünal Ateş, “Elbistan Belediye Başkanımız Erkan Gürbüz, Elbistan İlçe Başkanımız Onur Gürbüz ile birlikte bugün Elbistan ilçemizde partililerimizle bir araya geldik. Gösterdikleri ilgi ve sıcak karşılama için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için en sevindirici olan, tüm partililerimizin iktidar hedefine kilitlenmiş olması ve iktidar olacağımıza duydukları tam inançtır.” dedi.
CHP İl Başkanı Ateş, partisinin Elbistan’daki güçlü temsilinin, genel seçimlerdeki başarıya giden yolda büyük bir önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, partililerin iktidar olma konusunda gösterdikleri kararlılık, CHP’nin Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da etkinliğini artırma çabalarının hızlandığını ortaya koyuyor.
.jpg)
ROZET TÖRENİ VE PARTİYE KATILIM
Toplantının ardından Başkan Ünal Ateş, Elbistan ilçesinde CHP'ye yeni katılan vatandaşlara parti rozetlerini takarak, yeni üyeleri partiye kazandırmanın sevincini yaşadı. Rozet takma töreninde, partinin büyüyen ailesine katılan üyeler, CHP'nin siyasi vizyonu ve hedefleri doğrultusunda güç birliği yapmayı taahhüt ettiklerini ifade etti. Ünal Ateş, yapılan rozet takma töreninin, CHP'nin toplumdaki etkisini daha da pekiştireceğini ve partinin Elbistan'daki organizasyon gücünü artıracağını belirtti.
.jpg)
CHP’NİN ELBİSTAN’DA GÜÇLÜ TEMSİL EDİLMESİ ÖNEMLİ
Toplantıya katılan partililer, CHP’nin Elbistan’da daha da güçlü bir şekilde temsil edilmesinin, yerel halkın sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşılması için önemli olduğunu dile getirdi. Elbistan’ın gelişimi için her seviyede katkı sağlayacak projelerin üzerinde durulmasının altı çizilirken, CHP’nin iktidar hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği tüm çalışmaların, yerel bazda da halkla buluşturulacağı ifade edildi.
.jpg)
CHP’NİN İKTİDAR YOLUNDAKİ KARARLILIĞI DEVAM EDİYOR
CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, yaptığı açıklamada, partililerin ve halkın desteğiyle, 2023 seçimlerinde CHP’nin iktidar olacağına olan inancın her geçen gün daha da arttığını söyledi. Ateş, “CHP’nin, Türkiye’nin dört bir yanındaki halkla güçlü bir bağ kurduğunu ve bu bağ sayesinde halkın taleplerine karşılık veren bir siyasi çizgide yol alacağını” belirtti. Kahramanmaraş ve Elbistan’daki güçlü parti yapısının, partinin iktidar hedefine ulaşmasına önemli katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirdi.
CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş’in Elbistan’da gerçekleştirdiği toplantı, partiye olan güvenin arttığını ve yerel halkın CHP’nin iktidar hedefi doğrultusunda büyük bir moral ve motivasyonla hareket ettiğini bir kez daha gösterdi.