Bugun...



KAHRAMANMARAŞ’TA MOBİLE KLİNİK’E UĞRAMADAN CEP TELEFONU VE KILIFINI ALMAYIN

Kahramanmaraş’ta yıllardır cep telefonu satışı ve tamirini yapan Mobile Klinik Store şimdi de şehirde büyük eksikliği hissedilen telefon kılıfı satışına da başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-01-2023 19:25:30 Tarih: 28-01-2023 19:09

KAHRAMANMARAŞ’TA MOBİLE KLİNİK’E UĞRAMADAN CEP TELEFONU VE KILIFINI ALMAYIN

KAHRAMANMARAŞ’TA MOBİLE KLİNİK’E UĞRAMADAN CEP TELEFONU VE KILIFINI ALMAYIN

 

 

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da telefon kılıf satışında büyük artış görünüyor.

Kahramanmaraş’ta yıllardır cep telefonu  satışı ve tamirini yapan Mobile Klinik Store  şimdi de şehirde büyük eksikliği hissedilen telefon kılıfı satışına da başladı.

 

 

Teknolojideki gelişmelere bağlı olarak halkın ihtiyaçları da değişiyor. Akıllı telefonlar artık insan hayatında geniş yer kaplıyor. Şehirde her gün onlarca akıllı telefon satılıyor. Akıllı telefon kullanımının artmasıyla birlikte kılıf ihtiyacı da oluştu. Vatandaş, hem telefonunu korumak hem de süslemek için kılıf taktırıyor. Bu kılıflar ise çeşitli ve renkli desenlerle telefoncularda yerini aldı.

Telefon kabı veya kılıfı bazı bayanlarda ise takıntı haline geldi. Kıyafet gibi kılıf seçen var. Bazı bayan kullanıcılar ise üzerlerindeki kıyafete uygun şekilde telefon kılıfları almaya başladı. Her geçen gün farklı modellerle piyasaya çıkan telefonların aksesuarları da aynı oranda artıyor. Telefon kılıfları da bu aksesuarlardan yalnızca biri.

 

Cep Telefonu kılıfı konusunda büyük bir eksikliği gideren Mobile Klinik Kahramanmaraş’ın en işlek Caddesi olan Trabzon Caddesinde açılışı yapıldı.

 

Telefon kabı yada kılıfına artan ilginin her geçen gün arttığını belirten  Mobile Klinik Store İşletme Sahibi Selam Şavkılı, işyerinde her marka telefona uygun desende ve renklerde kılıf satışı yaptıklarını söyledi.

Rengarenk kılıfların özellikle bayanlar tarafından rağbet gördüğünü belirten Şavkılı bayanların elbisesine göre telefon kılıfı aldığını ifade etti.

 

Erkeklere nazaran bayanların kılıflara daha çok ilgi gösterdiğini belirten Şavkılı, kılıf fiyatlarının değişkenlik gösterdiğini belirtti.

 

Şavkılı,  “Önceleri insanlar sadece telefonlarını korumak için bu kılıfları alıyorlardı ama şimdi devir değişti. Artık kıyafet modası içerisinde telefon kılıfları da yer alıyor. Özellikle bayanlar üzerlerindeki kıyafetlere uygun şekilde telefon kılıfları alıyorlar. Normal elbise seçer gibi telefonlarına kılıf seçiyorlar.  Bu erkeklerde de her geçen artıyor. Kılıf çeşidine ve rengine yetişmekte kendilerinin de güçlük çektiğini buna rağmen her türlü renk ve çeşit kılıflar işyerimizde  mevcut” dedi.

 

 

Mobil Klinik İşletme Sahibi Selam Şavkılı, yeni kılıf çeşitlerini ve renklerini

mobil.klinik ınstagram hesabından da takip edebileceklerini de söyledi.

 

 

Şavkılı işyerinde ayrıca her türlü sıfır ve 2. El cep telefonlarının bulunduğunu belirterek, cep telefonu tamirlerini de garantili bir şekilde yaptıklarını da  sözlerine ekledi.

 




Bu haber 5408 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI