Bugun...



VALİ COŞKUN BASIN MENSUPLARI İLE VEDALAŞTI

Son çıkan Valiler kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, basın mensuplarıyla vedalaştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-08-2023 17:52:42 Tarih: 13-08-2023 17:30

VALİ COŞKUN BASIN MENSUPLARI İLE VEDALAŞTI

VALİ COŞKUN BASIN MENSUPLARI İLE VEDALAŞTI

Son çıkan Valiler kararnamesi ile Denizli Valiliğine atanan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, basın mensuplarıyla vedalaştı.

 

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, veda ziyareti kapsamında kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle BASIN EVİ’nde bir araya geldi.

 

3 yıllık görev döneminde yerel basının kendilerini her zaman desteklediğini aktaran Vali Ömer Faruk Coşkun, acısıyla, tatlısıyla 3 yılı aşan bir süredir Kahramanmaraş’ta görev yaptığını belirterek, basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

 Vali Coşkun’un görev süresi boyunca basın mensuplarıyla olan ilişkisi ve birlikteliğinin çok sıcak olduğunu aktaran Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ise, Vali Coşkun’a yeni görevinde başarı temenni ettiler

 

Vali Ömer Faruk Coşkun, “Ben öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Tabii ki görev yaptığımız süre içerisinde, acısıyla, tatlısıyla 3 yılı aşan bir süredir burada görev yaptık sizlerle birlikte. Her zaman bizlere destek oldunuz. Karşılıklı iyi dilek, iyi anlayış, dayanışma içerisinde bir görev dönemi oldu. Ben hakikaten bütün basın mensubu arkadaşlarımıza hassasiyetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Malum Göreve başladığımızda pandemi başlangıcıydı. Uzun bir dönem pandemi sürecini yaşadık. Akabinde de ilimiz merkezli asrın felaketi olarak nitelendirilen bu afeti yaşadık. Zor zamanlardan geçildi. Bu süreçte de her birimiz kendi görev alanımızla ilgili ilimizin daha ileriye taşınması için kamuoyunun vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin bilgilendirilmesi için canla başla çalıştık. Hep beraber bu süreci zaten birlikte yaşadık. Her zaman Denizli'de bir kapınızın olduğunu, evinizin olduğunu da belirtmek isterim. Her zaman bekleriz. Amacımız bundan sonra Kahramanmaraş’la Denizli arasında bir gönül köprüsü oluşturmak. Amacımız, niyetimiz bu yönde. Malum biliyorsunuz işte görevler başlıyor, bitiyor. Memuriyetin doğasında olan şeyler. Maraş’ın gönlümüzde gönül dünyamızda çok ayrı bir yeri olacak. Maraş'ın buradaki üretim yapan sanayicileri ve diğer sektördeki bazı hemşerilerimizin Denizli'yle de ticari ilişkilerinin, faaliyetlerinin olduğunu biliyoruz. O anlamda benzeşen bir durum var. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Rabbim hepimize güzel hizmet yapmayı, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

 

 Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, “Sayın Valime teşekkür ediyorum. Bu üç yıllık görev sürecinde geldiği dönemde pandemi vardı. Ama sonuçta basın mensuplarıyla olan ilişkisi, birlikteliği hakikaten çok sıcaktı. Biz bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz. Yani özel günlerimizde hep anımsadı, geldi, ziyaret etti. Kendisinin kapısı açıktı. Biz ne zaman basın mensupları olarak arasak her zaman kapımız açık dedi, buyurun dedi. Randevular istediğimizde hepsini sağlıklı bir şekilde aldık. Her zaman yanımızdaydı. Hiç sanki bir vali değil de basının bir abisi gibi bir duruma geldi. Ondan dolayı da tekrar teşekkür ediyoruz. Denizli'deki yeni görev döneminde kendisine başarılar diliyorum. Denizli’nin şehir olarak, konum olarak Maraş'a benzeyen bir yapısı vardır. Ben şimdi sayın valimizin Maraş'tan Denizli’ye gittiğinde Maraş’ı özleyeceğini düşünüyorum. Çünkü Denizli'nin böyle bir tekstil tarafında da çok iyi bir gelişmişliği vardır. Coğrafi yapısı da Maraş’a çok fazla benziyor. Maraş'ı unutmayacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, “Pandemi döneminde buraya geldiniz. Pandeminin arkasından bu asrın felaketi depremlerini yaşadık. Ama şu bir gerçek burada iz bıraktınız. Her şeyden önce basınla aranız o kadar iyiydi ki bu sıcaklığı gördük. Geçmişte de yakın ilişkilerimiz oldu. Ben şuna inanıyorum, sağlıklı bir dönemde olsaydı çok daha verimli bir dönem geçirmiş olacaktık.

Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.  Yeri geldi bize abi oldunuz, hepimiz size çok rahat ulaşabildik. Bundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olun.” Dedi.




Bu haber 4713 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI