Bugun...



BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ: YARINLARIMIZ İÇİN ŞİMDİ

Her zaman çocukların, öğrencilerin ve gençlerin yanında olan Türkoğlu Belediyesi'nin başarılı Başkanı Osman Okumuş, asrın felaketinde en çok etkilenen geleceğimizin büyüklerine hemmental hem de fiziksel aktivitelerinde her zaman yanlarında olacaklarını söyledi

facebook-paylas
Güncelleme: 14-08-2023 15:27:40 Tarih: 14-08-2023 15:17

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ: YARINLARIMIZ İÇİN ŞİMDİ

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ: YARINLARIMIZ İÇİN ŞİMDİ

Her zaman çocukların, öğrencilerin ve gençlerin yanında olan Türkoğlu Belediyesi'nin başarılı  Başkanı Osman Okumuş, asrın felaketinde en çok etkilenen geleceğimizin büyüklerine hemmental hem de fiziksel aktivitelerinde her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. 


Başkan Osman Okumuş Gaziantep’in güzelliklerini gezip görmeleri için farklı deneyimler edinmeleri adına içinde binlerce çeşit hayvanın bulunduğu Türkiye’nin en büyük Hayvanat bahçesine ve Dünyanın en büyük mozaik müzelerinden olan arkeolojik keşiflerin ziyaretçilere sunulduğu, tarih ve sanatı tüm yalınlığı ile gözlemeyebilecekleri Zeugma Mozaik Müzesinde müthiş bir gün geçirmelerine vesile  olmak için Gaziantep'e uğurladı


Okumuş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: 


" Türkoğlu Belediyesi olarak çocuklarımıza sadece hizmet götüren değil her anlarında yanında olan, sağlıklarını, eğitimlerini, kişisel ve ruhsal gelişimlerini yakından takip eden bir anlayışa sahibiz. Bu bilinçle her türlü projenin içinde mutlaka onlara yönelik bir pay bırakarak motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz. 
Onlar bizim yarınlarımız


Yaşadığımız asrın depremi sonrası kolları sıvayarak çocuklarımızın bir nebze de olsa gülümsemelerini sağlamak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürdük. Deprem öncesin de ve sonrasında çocuklarımızın öğrenim ve eğlence gibi gelişimlerini yakinen takip ettik. Lakin depremde çocuklarımızın çok etkilendiğini ve yorulduğunu biliyoruz. Bunun için Türkoğlu Belediyesi olarak sorumluluğumuz olan geleceğimizin büyüklerini, bugünlerinden itibaren hem mental hem de fiziksel aktivitelerinde her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. 


Bu kapsamda


Geçici barınma alanlarımızda yaşayan afetzede çocuklarımıza  Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezimizde hem hayvan sevgilerinin artması hem de gönüllerince bir gün geçirmeleri için eğitmenlerimiz eşliğinde at binmelerini sağladık. İlçemizdeki bütün havuzlarımızı hem spor yaparak fiziksel gelişimleri için hem de gönüllerince eğlenmeleri için hazırladık ve ücretsiz bir şekilde yavrularımızın hizmetine sunduk. 


Şimdi de 


Onları Gaziantep’in güzelliklerini gezip görmeleri için farklı deneyimler edinmeleri adına içinde binlerce çeşit hayvanın bulunduğu Türkiye’nin en büyük Hayvanat bahçesine ve Dünyanın en büyük mozaik müzelerinden olan arkeolojik keşiflerin ziyaretçilere sunulduğu, tarih ve sanatı tüm yalınlığı ile gözlemeyebilecekleri Zeugma Mozaik Müzesinde müthiş bir gün geçirmelerine vesile oluyoruz.


Birlikte güzel bir gün geçirdiğimiz yavrularımıza vatana millete ve ailelerine hayırlı bir şekilde, sağlıkla ve başarıyla geçirecekleri bir ömür temenni ederiz.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI