Bugun...



GÜMÜŞER, MESLEĞİMİZDE MÜKEMMELLİĞE ULAŞMAK İÇİN SÜREKLİ ÖĞRENME VE GELİŞME ŞART


facebook-paylas
Güncelleme: 30-03-2024 01:42:46 Tarih: 30-03-2024 01:19

GÜMÜŞER, MESLEĞİMİZDE MÜKEMMELLİĞE ULAŞMAK İÇİN SÜREKLİ ÖĞRENME VE GELİŞME ŞART

 

GÜMÜŞER, "MESLEĞİMİZDE MÜKEMMELLİĞE ULAŞMAK İÇİN SÜREKLİ ÖĞRENME VE GELİŞME ŞART

 

Kahramanmaraş merkezli Kipaş Holding, önemli bir iftar buluşması düzenledi. Grant Thornton tarafından organize edilen bu samimi etkinlik, pandemi ve 6 Şubat depreminin ardından ertelenmişti ancak bu yıl umut ve dayanışmanın bir sembolü olarak gerçekleşti.

 

Kipaş Holding'in muhasebe ve mali işler ekipleri ile uluslararası denetim alanında tanınan Grant Thornton, iftar yemeğinde bir araya geldi. Grant Thornton Türkiye İcra Kurulu Başkanı Emin Taylan, uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelmenin önemini vurgulayarak, "Bu buluşma, zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğimizin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor" dedi.

 

kipas-iftar1.jpeg

 

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer de yer aldı ve mesleki uzmanlığın önemine vurgu yaparak, muhasebe çalışanlarına ödüllerini takdim etti. Gümüşer, "Mesleğimizde mükemmelliğe ulaşmak için sürekli öğrenme ve gelişme şart. Grant Thornton’un desteği ile muhasebe ve mali işler ekiplerimiz, felaketin sebep olduğu problemleri hızla aşmada büyük gayret gösterdiler" şeklinde konuştu.

 

Kahramanmaraş'ın ekonomik toparlanmasına dikkat çeken Grant Thornton'un Vergi ve Mali Danışmanlık Hizmetleri bölümü ortağı Fatih Güven ise, "Kahramanmaraş Depremi çok derinden hissetmiş bir ekibiz. Bu felaketin izlerini silmek ve eski günlere hızla dönmek için bizler de elimizden geleni yapmaktayız" ifadelerini kullandı.

Kipaş Holding Muhasebe Grup Müdürü Mukan Muharrem Zabun ise, "Mali işler ekiplerimize zor zamanlarda yaptıkları katkılar için çok teşekkür ediyorum. Mali Müşavirlik mesleğinin önemi her geçen gün daha da anlaşılıyor, bunun teşvik edilmesi şart" diyerek, mesleğin önemine vurgu yaptı.

 

kipas-iftar.jpeg

 




Bu haber 1683 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI