Bugun...



BAŞKAN NARLI “BU ŞEHRİN ONLARA İHTİYACI VAR”

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, TYP’li vatandaşlara çağrıda bulunarak “Gelin hep beraber bu şehri ayağa kaldıralım, işe ihtiyacı olan arkadaşlar varsa gelsin buyursunlar. Hep beraber el ele çalışalım” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-06-2024 23:39:44 Tarih: 04-06-2024 23:18

BAŞKAN NARLI “BU ŞEHRİN ONLARA İHTİYACI VAR”

BAŞKAN NARLI “BU ŞEHRİN ONLARA İHTİYACI VAR”

 

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, TYP’li vatandaşlara çağrıda bulunarak “Gelin hep beraber bu şehri ayağa kaldıralım, işe ihtiyacı olan arkadaşlar varsa gelsin buyursunlar. Hep beraber el ele çalışalım,” dedi.

 

Bugün Kahramanmaraş Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Deprem Bölgesi İstihdam Değerlendirme Toplantısına katılan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, burada önemli açıklamalarda bulundu. TYP’li vatandaşlara çağrıda bulunan Narlı, “Gelin hep beraber bu şehri ayağa kaldıralım, işe ihtiyacı olan arkadaşlar varsa gelsin buyursunlar. Hep beraber el ele çalışalım,” dedi.

"HEP BERABER EL ELE ÇALIŞALIM"

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, TYP programının uzatılıp uzatılmayacağı konusunda belirsizliğin giderilmesi için düzenlenen ve Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlık ettiği toplantıda konuştu. Narlı, “Bizim onlara ihtiyacımız var. Biz hep beraberiz, et ve kemiğiz. Dün ne isek bugün de aynıyız. Onun için ihtiyacı olan arkadaşlarımız buyursunlar hep beraber el ele çalışalım, şehri de ayağa kaldıralım. Bu şehrin bize çok ihtiyacı var, onlara ihtiyacı var,” şeklinde konuştu.

DEPREM BÖLGESİNDE İSTİHDAMIN ÖNEMİ

Toplantıda, TYP’nin 6 Şubat depremlerinden sonra deprem bölgesinde sağladığı katkılar ve gelecekte nasıl devam edeceği ele alındı. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, TYP’nin geçici gelir mahiyetinde olup kalıcı kamu personeli statüsü sağlamadığını, ancak deprem bölgesinde iş gücü piyasasının canlanması için önemli olduğunu belirtti.

Toplantının sonunda, TYP’li vatandaşların iş akitlerinin uzatılması ve yeni süreçler hakkında bilgilendirilmeleri gerektiği vurgulandı. Mustafa Narlı'nın çağrısı, TYP’li vatandaşlara umut verdi ve şehirdeki istihdamın canlanmasına katkı sağlaması bekleniyor.

 




Bu haber 2499 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI