Bugun...



MHP KAHRAMANMARAŞ HEYETİNDEN, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA ZİYARET

MHP heyeti, Ekinözü, Nurhak, Elbistan ve Afşin'de Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarını ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-03-2024 23:56:51 Tarih: 29-03-2024 22:19

MHP KAHRAMANMARAŞ HEYETİNDEN, BELEDİYE  BAŞKAN ADAYLARINA ZİYARET

MHP KAHRAMANMARAŞ HEYETİNDEN, BELEDİYE  BAŞKAN ADAYLARINA ZİYARET

MHP heyeti, Ekinözü, Nurhak, Elbistan  ve Afşin'de Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarını ziyaret etti.

Heyet, seçim koordinasyon merkezlerinde adaylarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

AFŞİN CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ 

 

Pazar günü gerçekleşecek olan seçimler öncesinde yapılan ziyaretlerde, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç.Dr. Zuhal Karakoç Dora, İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, İl Başkan Yardımcıları , Onikişubat İlçe Başkan Ömer Emrah Satıcı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammed Paçacı  ve diğer parti yöneticileri hazır bulundu.

 

EKİNÖZÜ CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ 

Ziyaretlerde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel'e, Afşin Belediye Başkan Adayı Koray Kıraç'a, Ekinözü Belediye Başkan Adayı Harun Şahin'e ve Cumhur İttifakı Nurhak Belediye Başkan Adayı İsmet Göksu'ya destek talebinde bulunuldu.

 

ELBİSTAN CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ 

 

ELBİSTAN ZİYARETİ

Ayrıca, MHP heyeti Elbistan'da Cumhur İttifakı Adayı Murat Mercan'ı seçim ofisinde ziyaret etti. Ziyarete, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mevlüt Kurt'un yanı sıra MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç.Dr. Zuhal Karakoç Dora, İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar İl Başkan Yardımcıları , Onikişubat İlçe Başkan Ömer Emrah Satıcı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı katıldı.

Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkanı Murat Mercan ve teşkilatlarını ziyaret ettiklerini ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Karakoç, kıymetli vatandaşlardan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel ve Elbistan Belediye Başkan Adayı Murat Mercan'a destek istediklerini ifade etti.

 

NURHAK CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ 

 

 

KALABALIK COŞKULU BİR ATMOSFER YARATTI

 

MHP heyetinin ziyaretleri, partililer arasında büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı. Seçim Koordinasyon Merkezleri, ziyaretlerle birlikte adeta bir miting alanına dönüştü. Heyetin geldiği yerlere sığmayan partililer, büyük bir kalabalık oluşturarak coşkulu bir atmosfer yarattılar.

Heyetin ziyaret ettiği her noktada, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşıldı. Seçim Koordinasyon Merkezleri, MHP heyetinin ziyaretleriyle adeta coşkuyla dolup taştı. Partililer, adaylara desteklerini göstermek ve heyetle bir araya gelmek için yoğun bir şekilde merkezlere akın etti.

 

VATANDAŞLAR ARASINDA BÜYÜK İLGİ VE HEYECAN UYANDIRDI

Ziyaretler, sadece parti mensupları arasında değil, aynı zamanda çevredeki vatandaşlar arasında da büyük bir heyecan ve ilgi uyandırdı. Partililer, heyetin geldiği her noktada birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstererek, seçim öncesindeki motivasyonlarını yükselttiler.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

MHP heyetinin ziyaretleri, partililer arasında seçim heyecanını arttırırken, aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajını da güçlü bir şekilde verdi. Bu coşkulu atmosfer, seçim sürecinin önemli bir parçası haline geldi ve adaylara verilen destekle birlikte seçim çalışmalarının daha da motive edici bir hal almasını sağladı.

 

 




Bu haber 2536 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI