Bugun...



BAKAN KİRİŞÇİ ARİF ŞEN’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-01-2023 01:55:03 Tarih: 28-01-2023 00:36

BAKAN  KİRİŞÇİ ARİF ŞEN’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

BAKAN  KİRİŞÇİ ARİF ŞEN’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr. Vahit Kirişçi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

 

KSÜ tarafından organize edilen Türkiye’de Tarım Öğretiminin 177. Yıl dönümü ve Akademik Başarı ödül törenine katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen  Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, aynı günü vefat eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen’in ailesine taziye ziyaretinde  bulundu.

 

Bu gün bir dizi programlar için şehrimize gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr. Vahit Kirişçi beraberinde Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Habibe Öçal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, kent protokolü ve diğer partililer ile Vefat eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen’in ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen’in ani ölümünden dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, ailesine taziye ziyaretinde bulunduğunu ifade etti.




Bu haber 3878 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI